Samsung Youm Display, Θα κατασκευάσει εύκαμπτες οθόνες AMOLED μέσα σε αυτό το τρίμηνο [φήμες]

Είναι τρελοί αυτοί οι Κορεάτες και δεν φαίνεται να σταματούν στιγμή να βρίσκουν τρόπους για να γίνονται είδηση. Τα τελευταία νέα αποτελούνται από φήμες που λένε ότι η Samsung εργάζεται πάνω στη δημιουργία εύκαμπτων πάνελ AMOLED, τα οποία και αναμένεται να παρουσιάσει λίαν συντόμως.

Οι φήμες έρχονται από κορεάτικα μέσα ενημέρωσης και κάνουν λόγο για οθόνες πάχους μόλις 0.6mm. Μάλιστα, λέγεται ότι τα πρώτα μοντέλα που θα παραχθούν θα βρίσκονται

μέσα σε προσατευτικό γυαλί, αλλά και πάλι το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, καθώς μιλάμε για οθόνες που δεν θα ξεπερνούν το 1 mm σε πάχος, άρα και οι συσκευές θα γίνουν σημαντικά λεπτότερες. Φυσικά, μέσα στο προστατευτικό πλαίσιο δεν θα είναι εύκαμπτες οι οθόνες, αλλά αυτό θα είναι ένα δεύτερο στάδιο.

Οι οθόνες αυτές ονομάζονται Youm displays και τις είχε ήδη παρουσιάσει ως concept η Samsung, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι θα τις δούμε για πρώτη φορά πριν από το τέλος του 2012, ενώ η εταιρεία εκτιμάται ότι έχει θέσει ως στόχο την μαζική παραγωγή τέτοιων εύκαμπτων οθονών χωρίς προστατευτικό πλαίσιο εντός του 2014.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα