Samsung, Αποσύρεται από την παραγωγή του A8 για την Apple;

Η Apple φαίνεται πως, σύμφωνα με αναφορά από το TechNews Taiwan, θα στηριχθεί εξ ολοκλήρου στην εταιρεία Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC) για την παραγωγή των επεξεργαστών Α8, μιας και η Samsung δε θα συμμετάσχει αφού δε μπορεί να αποδώσει την ποσότητα παραγωγής

που επιθυμεί η Apple, και φαίνεται πως για πρώτη φορά θα έχουμε τις συσκευές τις Apple χωρίς τους επεξεργαστές της Samsung, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά.

Η The Wall Street Journal είχε αναφερθεί τον Ιούνιο του 2013 πως η εταιρεία TSMC, θα προμήθευε την Apple με επεξεργαστές για τις συσκευές που χρησιμοποιούν iOS, με τη συνεργασία των δύο εταιρειών να ξεκινά τη φετινή χρονιά. Η TSMC θα αναλάμβανε το 70% της παραγωγής του επεξεργαστή Α8, με τη Samsung να αναλαμβάνει το εναπομείναν 30%, αλλά προβλήματα στην παραγωγή της Samsung δεν της επιτρέπουν, σύμφωνα με την προαναφερθείσα αναφορά, να «πιάσει» τις απαιτήσεις της Apple.

Επιπλέον, το ότι πιθανόν η Samsung δε θα συμμετάσχει στην παραγωγή των επεξεργαστών για την Apple τη χρονιά που διανύουμε, δε σημαίνει πως, σύμφωνα πάντα με την αναφορά, δε θα συμβάλλει στην παραγωγή των επεξεργαστών της Apple για το 2015.

Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά, η Samsung θα κατασκευάσει το 40% των επεξεργαστών για την Apple και τις iOS συσκευές για το 2015 ενώ σε άλλη πιο πρόσφατη αναφορά, η Apple θα συνεργαστεί με την TMSC την παραγωγή των επεξεργαστών Α9 και θα αναθέσει στη Samsung την παραγωγή όταν εκείνη μπορέσει να φέρει εις πέρας τις μονάδες παραγωγής που επιθυμεί η Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα