TechDeals, HTC Evo 3D με 349 ευρώ

Το HTC Evo 3D (TechblogTV) με την οθόνη 4.3 ίντσες 3D και την κάμερα με το διπλό φακό 3D μπορείτε να το αποκτήσετε με 349 ευρώ. Αν θυμάστε καλά, όταν πρωτοκυκλοφόρησε κόστιζε 699 ευρώ! Πραγματικά πολλύ ακριβό όσο καλό και αν είναι το συγκεκριμένο smartphone. Κακά τα ψέματα, τίποτα δεν πουλάει πάνω από τα 649 ευρώ του iPhone εκτός και αν ονομάζεσαι

Galaxy Note. Δείτε το TechDeal.

Δείτε το HTC Evo 3D με 349 ευρώ στο Πλαίσιο εδώ.

TechDeals
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε αλλού για τις καλύτερες προσφορές τεχνολογίας. Το Techblog έχει δημιουργήσει την κατηγορία TechDeals ώστε σε ένα τόπο έυκολα και απλά να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλύτερας deals που παίζουν στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Οι deal hunters είστε εσείς, οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες του Techblog που χτενίζετε το ίντερνετ και μας ενημερώνετε για τις καλύτερες προσφορές που ανακαλύπτετε. Εμείς με τη σειρά μας ενημερώνουμε όλους τους φίλους της τεχνολογίας για το deal που βρήκατε και σας τιμάμε με το καθιερωμένο Kudos! Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει!

HTC Evo 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1730 mAh
Διαστάσεις: 126x65x12.05 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Kudos σε όλους όσους μας ενημέρωσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα