To βασικό χαρακτηριστικό που κοιτάμε στην αγορά νέου smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό που κοιτάτε όταν αγοράζετε νέο smartphone. Όπως είδαμε και από τα σχόλια σας, δεν είναι εύκολο να βγει αυτό με μία μόνο επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλά που κοιτάει κάποιος πριν την αγορά, ενώ είδαμε και άλλες επιλογές όπως OS, το οποίο δεν είχαμε σκεφτεί βασικά γιατί υπάρχουν μόνο δύο επιλογές.

Από τις 1.070 ψήφους, το 24% (430 ψήφοι) διάλεξε αρχικά τον επεξεργαστή ως το βασικό χαρακτηριστικό, κάτι λογικό, ειδικά αν κοιτάμε να πάρουμε ένα smartphone για χρόνια, καθώς ένας flagship επεξεργαστής σίγουρα θα αντέξει

καλύτερα στην πάροδο του χρόνου. Στη δεύτερη θέση με 18% (315 ψήφοι) είναι η τιμή, ενώ στην τρίτη θέση με 17% και 10 ψήφους διαφορά είναι η κάμερα.

Αν και περιμένανε να είναι υψηλότερα, η μπαταρία βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 17% (303 ψήφοι), ενώ η οθόνη είχε 15% (262 ψήφοι). Το design ενδιαφέρει το 7% των αναγνωστών του Techblog (115 ψήφοι), ενώ ο ήχος, που προσωπικά είναι το κυριότερο καθώς βλέπω αρκετά βίντεο (μαζί με την οθόνη), είναι τελευταίος με μόλις 27 ψήφους (2%).

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους αναγνώστες μας και θα τα πούμε ξανά το ερχόμενο Σάββατο με νέο Poll.

To βασικό χαρακτηριστικό που κοιτάμε στην αγορά νέου smartphone [Αποτελέσματα Poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα