Windows Marketplace, Μειώνονται οι χρόνοι δημοσίευσης των εφαρμογών

Η Microsoft συνεχίζει να ενισχύει το Windows Phone οικοσύστημα με βελτιώσεις στο Windows Marketplace, το οποίο αισίως έχει ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 εφαρμογών. Τώρα, είναι ακόμα πιο εύκολο για έναν developer να δει την εφαρμογή του να εγκρίνεται και να δημοσιεύεται τελικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Windows

smartphones.

H Microsoft δηλώνει ότι ο χρόνος από τη στιγμή που ένας developer θα ανεβάσει το app του και μέχρι να το δει να φιγουράρει στις ηλεκτρονικές προθήκες, περνώντας τη διαδικασία ελέγχου και έγκρισης, έχει μειωθεί κατά 20 με 30%. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερες από 4 εργάσιμες ημέρες. Σε μία ημέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης, η εφαρμογή βρίσκεται δημοσιευμένη κανονικά στο Windows Marketplace.

Ταυτόχρονα, το Microsoft Advertising pubCenter θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε 17 νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι οι developers μίας εφαρμογής θα μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τις διαφημίσεις της λύσης της Microsoft μέσα στις εφαρμογές τους.

Εάν είστε developer και ασχολείστε με Windows Phones, θα θέλαμε πολύ να αφήσετε ένα σχόλιο από την εμπειρία χρήσης του Windows Marketplace.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα