Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 4 εκατομμύρια τεμάχια σε λιγότερο από τρεις μήνες

13:53 3/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Φαίνεται πώς κάθε μέρα είναι και μία γιορτή για τη Xiaomi. Σχεδόν οποιοδήποτε τεχνολογικό προϊόν έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία έχει γίνει bestseller. Πριν μερικές μέρες η Xiaomi κυκλοφόρησε 20 νέα προϊόντα και είναι ασφαλές να πούμε ότι και αυτά θα έχουν αξιόλογες πωλήσεις, τουλάχιστον όσα είναι πραγματικά.

Ας περάσουμε όμως στο βασικότερο προϊόν της Xiaomi, που δεν είναι άλλο από τα smartphones,

τα οποία πουλάνε σα ζεστό ψωμί. Μόλις εχθές η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των συσκευών της σειρά Xiaomi Mi 9 ξεπέρασαν τις 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα δημοφιλή smartphones της κινέζικης εταιρείας, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το πρώτο μοντέλο του Xiaomi Redmi Note 7 κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου. Ένα μήνα αργότερα οι πωλήσεις του έφτασαν το 1 εκατομμύριο, και τώρα η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η σειρά Redmi Note 7 ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από 3 μήνες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μας εκπλήσσει, αφού οι πρώτες παρτίδες της συσκευής ξεπούλησαν αρκετά γρήγορα. Αν και το Redmi Note 7 θεωρείται mid-range συσκευή, είναι επίσης και η καλύτερη εναλλακτική του Xiaomi Mi 9 SE. Η κύρια διαφορά τους είναι η υποστήριξη NFC. Σχεδόν όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με τα ακριβά μοντέλα της εταιρείας. Οπότε, σε μία σχετικά οικονομική τιμή, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα smartphone που μοιάζει και φέρεται σαν flagship.

Τέλος, εδώ και λίγο καιρό η Redmi είναι μία ανεξάρτητη μάρκα, υπό τη σκέπη της Xiaomi. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά smartphones με το ανεξάρτητο brand Redmi, η μάρκα έχει υποσχεθεί ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το δικό της flagship το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 855.

Keywords
Τυχαία Θέματα