Έρχεται γρήγορη φόρτιση 65W στα smartphones της Samsung

Οι κινεζικές εταιρείες παλεύουν εδώ και καιρό να ξεπεράσουν η μία την άλλη στη γρήγορη φόρτιση των smartphone. Η Vivo ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την τεχνολογία Super FlashCharge στα 120W, ενώ η Xiaomi ακολούθησε με την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής παγκοσμίως με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης στα 120W, το Xiaomi Mi 10 Ultra.

Ήδη γνωρίζουμε πως η OnePlus ετοιμάζεται να προσφέρει τη δική της πρόταση στα 65W με την κυκλοφορία του OnePlus 8T, αλλά όπως φαίνεται δε θα είναι η μόνη. Ο γνωστός leakster Ice

Universe ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα screenshot από τη National Radio Research Agency, στο οποίο βλέπουμε έναν επερχόμενο φορτιστή της Samsung. Ο φορτιστής έχει την ονομασία EP-TA865, οπότε πιστεύουμε ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 65W.

Ο κύριος λόγος που πιστεύουμε κάτι τέτοιο είναι ο τωρινός γρήγορος φορτιστής της Samsung των 45W ονομάζεται EP-TA845, οπότε τα δύο τελευταία νούμερα αποκαλύπτουν και τα πόσα Watt μπορεί να φτάσει ο φορτιστής. Πάντως, δεν περιμένουμε σύντομα να δούμε τη νέα πρόταση της Samsung, αλλά αναμένουμε να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει με την επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S21.

Keywords
Τυχαία Θέματα