Η Samsung μήνυσε προμηθευτή της που πούλησε τεχνολογία της αναδιπλούμενης οθόνης στην Κίνα για 13.8 εκ. δολάρια

Techblog.gr

Προμηθευτής της Samsung πούλησε παράνομα τεχνολογία σχετικά με την αναδιπλούμενη οθόνη της εταιρείας σε εταιρεία στην Κίνα προς 13.8 εκ. δολάρια με τη Samsung να μηνύει έντεκα εργαζομένους από τους οποίους οι τρεις έχουν ήδη συλληφθεί.

Μεγάλο πλήγμα για τη Samsung

μιας και τα μυστικά της σχετικά με την αναδιπλούμενη οθόνη της, Infinity Flex Display, πουλήθηκαν παράνομα από προμηθευτή της μέσω του CEO και οκτώ εργαζομένων του, σε συνεργασία με δύο αντιπροσώπους της Κινεζικής εταιρείας, προς 13.8 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα από κανέναν που εμπλέκεται στην υπόθεση, με τη Samsung να έχει υποβάλλει συνολικά έντεκα μηνύσεις σε βάρος όσων συμμετείχαν.

Σε δήλωση της Samsung, μέσω εκπροσώπου της, αναφέρεται πως είναι σοκαρισμένοι όλοι από τα αποτελέσματα των ερευνών, με τον προμηθευτή της εταιρείας να μετέφερε παράνομα τα σχέδια και εξοπλισμό για την τεχνολογία 3D Lamination αναφορικά με τις αναδιπλούμενες OLED οθόνες σε Κινεζική εταιρεία που κατασκευάζει οθόνες για το διάστημα Μαΐου-Αυγούστου 2018. Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο “έσπασε” τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογραφεί για μια τεχνολογία που η Samsung ανέπτυξε μέσα σε έξι χρόνια, έχοντας ξοδέψει περίπου 134 εκατομμύρια δολάρια για να φτάσει το επίπεδο των οθονών της στα επίπεδα που έχει φτάσει μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα