Η αντεπίθεση των Android tablets αναμένεται δυναμική

Μπορεί το νέο iPad να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων ή των χρηστών ταμπλετών, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι υπόλοιποι κατασκευαστές ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους, η οποία δεν θα έχει κανένα άλλο λειτουργικό σύστημα πέρα από τον συνήθη ύποπτο, δηλαδή την τελευταία εκδοχή του Android. Εκτός από τη Motorola Mobility (η οποία δεν διαφέρει ουσιαστικά από την Google), σε εργασιακό πυρετό βρίσκονται

οι Dell, HP, Samsung, Asus, Sony, Toshiba, LG και Acer.

Ο ίδιος ο Eric Schmidt της Google, δήλωσε ότι μέσα στο 2012 θα δούμε μία εξελιγμένη εκδοχή του Motorola Xoom, με λειτουργικό σύστημα Android 4.0, ενώ και η HP ετοιμάζει μία εκδοχή του Slate με το λειτουργικό της Google και σχεδιασμό που θα κοντράρει στα ίσια το νέο iPad.

H Dell, η οποία (δυστυχώς για τον υπογράφων) εγκατέλειψε τις ιδέες του Dell Streak σε διάφορες εναλλακτικές οθόνης, δηλώνει αποφασισμένη να κάνει νέα είσοδο στην αγορά των ταμπλετών με κάποιο Android gadget και ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι κατασκευαστές αρχίζουν να αναρωτιούνται για ποιο λόγο να προτιμά κανείς ένα desktop τη στιγμή που μπορεί να κάνει τα πάντα εν κινήσει με την ταμπλέτα του και τα υπόλοιπα στο σπίτι με το πανίσχυρο laptop του. Καλά το συζητάμε αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι στους μήνες που ακολουθούν θα δούμε σωρεία από Android tablets να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα