iPhone 12 Pro Max: Θα μοιάζει με το iPhone 4

Η Apple αναμένεται προς το τέλος του έτους να παρουσιάσει τα νέα iPhone 12 τα οποία θα είναι τέσσερα συνολικά και εκτός από νέα χαρακτηριστικά θα φέρουν και νέο σχεδιασμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανικός κολοσσός φημολογούνταν ότι θα φέρει το 2020 smartphone τα οποία θα μοιάζουν με το iPhone 5.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κυρτές άκρες θα αντικατασταθούν από γωνίες και ότι τα smartphone θα έχουν ένα πιο ορθογώνιο σχήμα.

Σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες, το iPhone 12 Pro Max φημολογείται ότι θα μοιάζει με το iPhone 4. Βέβαια, οι διαφορές των iPhone 4 με τα iPhone 5 σχεδιαστικά είναι πολύ μικρές. Από τα iPhone 12 δεν αναμένεται να λείπει και το κουμπί της σίγασης το οποίο θα βρίσκεται στα αριστερά μαζί με τα δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου ενώ το power button θα βρίσκεται στην ακριβώς απέναντι μεριά.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τον σχεδιασμό των iPhone 12 αφού τα όσα γνωρίζουμε προέρχονται από διαρροές και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο τελικός σχεδιασμός των επόμενων flagship θα είναι αυτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα