iPhone 6, mockups 5.5″ και 4.7″ φωτογραφίζoνται δίπλα δίπλα

Αν τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα αληθεύουν, η Apple ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του iPhone καθώς όχι μόνο ετοιμάζεται να αυξήσει το μέγεθός του αλλά θα βγάλει 2 εκδόσεις. Η μια θα είναι 4.7 ιντσών και λογικά θα την δούμε το φθινόπωρο και λίγο αργότερα θα ακολουθήσει το 5.5 ιντσών iPhone 6.

Αν και έχουμε ακόμη πολλούς μήνες μπροστά μας μέχρι την επίσημη παρουσίαση, οι φήμες και τα leaks συνεχίζουν

να έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ο Sonny Dickson, ο leaker που πέρσι έγινε γνωστός από τις φωτογραφίες που διέρρευσε από τα iPhone 5s και iPhone 5c δημοσιεύει νέες φωτογραφίες από mockups των 2 μεγεθών του επερχόμενου iPhone.

Και τα δυο μοντέλα μοιάζουν να είναι εξαιρετικά λεπτά και με ολόιδιο design που θυμίζει εκείνο του iPad mini με στρογγυλεμένες άκρες. Λόγω του μεγέθους το lock key έχει μεταφερθεί δεξιά στο πλάι στο ύψος του αντίχειρα, αντί για το πάνω μέρος που το είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Στην πίσω πλευρά η Apple έχει μειώσει τις κεραίες αφήνοντας μόνο μικρές λωρίδες πλαστικού πάνω στην αλουμινένια κατασκευή ενώ όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει ούτε dual-tone flash.

Όσο για την μπροστινή πλευρά το «μικρό» iPhone έχει αρκετά περιθώρια ενώ το 5.5 ιντσών έχει ελάχιστα bezel στο πλάι και μοιάζει να είναι αρκετά compact για το μέγεθός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα