iPhone 6, πρωτοφανής αριθμός παραγγελιών από την Apple

Το iPhone 6 είναι σίγουρα από τις πιο πολυσυζητημένες συσκευές φέτος κυρίως επειδή η Apple όπως φαίνεται όχι μόνο αποφάσισε να κάνει το βήμα μεγαλώνοντας το μέγεθος της οθόνης αλλά κυκλοφορεί δυο εκδόσεις, 4.7 και 5.5 ίντσες.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι τελικά οι δυο εκδόσεις θα ανακοινωθούν μαζί 19 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσουν 25 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα με τα κορεάτικα media, η Apple

προφανώς αντιλαμβανόμενη το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μη ανακοινωμένο iPhone 6 είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία του.

Γι αυτό οι παραγγελίες από τους κατασκευαστές φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Είναι διπλάσιες σε σχέση με το iPhone 5 χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν οι παραγγελίες αφορούν μόνο στο 4.7 ιντσών iPhone 6 ή και στα 2 μοντέλα. Οι αποστολές αναμένονται να αγγίξουν τα 68 εκατομμύρια συσκευές και όπως και να έχει είναι πολύ σημαντική αύξηση και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.

Οι συσκευές θα μπουν στη μαζική παραγωγή μέσα στον Ιούλιο και όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες, η Foxconn πέρα από την πρόσληψη 100.000 εργαζόμενων για την παραγωγή του iPhone 6, επιστρατεύει και 10.000 Foxbots.

Keywords
Τυχαία Θέματα