Ο πρόεδρος της Xiaomi σπάει καρύδια με το Redmi Note 7 και μας το δείχνει σε slow motion

Techblog.gr

Το Redmi Note 7 δείχνει να έχει στιβαρή κατασκευή και φαίνεται μία ιδιαίτερα ανθεκτική συσκευή. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο ανθεκτικό είναι ένα κινητό, αν δεν κάνει τις απαραίτητες δοκιμές.

Στο YouTube κυκλοφορούν αμέτρητα βίντεο με κινητά που τα πετάνε από κορυφές κτιρίων, τα χρησιμοποιούν ως σφυριά, τα βράζουν, τα σφυροκοπούν, και άλλα. Όμως ο πρόεδρος της Xiaomi επέλεξε να αποδείξει την αντοχή του Redmi Note

7 χρησιμοποιώντας το για να σπάσει καρύδια.

Ο πρόεδρος της Xiaomi τράβηξε το βίντεο στα 960fps χρησιμοποιώντας ένα Xiaomi Mi 8, επιτρέποντας μας να δούμε τα καρύδια να γίνονται κομμάτια σε slow motion.Το βίντεο είναι εντυπωσιακό, κι ας μην μας δείχνει αν τελικά το Redmi Note 7 πέρασε αλόβητο τη δοκιμασία.

via GIPHY

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι τo Redmi Note 7 υποστηρίζει εγγραφή βίντεο με ανάλυση 1080p και 720p στα 120fps. Επίσης, με τον Snapgragon 660 που διαθέτει η συσκευή θα μπορούσε να πραγματοποιεί άνετα εγγραφή στα 480fps με ανάλυση 720p.

Από την άλλη, η Xiaomi κατάφερε να δώσει στο Mi 8 Lite τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο ανάλυσης 720p στα 240fps, άρα ίσως υπάρχουμε κάποια περιθώρια επιπλέον αναβάθμισης. Οπότε, μήπως με αυτό το βίντεο ο πρόεδρος θέλει να μας πει ότι βρήκαν τρόπο να μπορέσει ο Snapgragon 660 να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εγγραφής βίντεο στα 960fps; Εσείς τι πιστεύετε; Ήταν απλά μία επίδειξη αντοχής ή κάτι περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα