Τεράστιος Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε 2 Philips dock station για iPhone και Android

Τεράστιος εορταστικός διαγωνισμός Techblog για όλους τους φίλους των smartphones. Κάντε δικά σας δύο Philips dock station ένα για το iPhone (DS1100) και ένα για Android κινητά (AS111) με ισχύ 4W RMS,

ψηφιακό ρολόϊ ξυπνητήρι και τις δικές τους εφαρμογές από App Store και Android Market για να ακούτε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική ενώ ταυτόχρονα το φορτίζεται. Μάθετε πως!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιo από τα δύο Philips Dock station θα θέλατε να κερδίσετε, για iPhone ή Android.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ και οι δύο (2) νικητές (ένα Philips dock station o κάθε ένας) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά από μια εβδομάδα. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page του Techblog.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
- Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
- Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Τα Philips DS1100 για iPhone και Philips AS111 θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της χώρας μας. Αναζητήστε τα.

Keywords
Τυχαία Θέματα