Το Samsung Galaxy Note 9 με φυσικό πλήκτρο για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο;

Techblog.gr

Το μυστηριώδες κουμπί που εμφανίστηκε σε διάφανη θήκη του Samsung Galaxy Note 9 που αποκάλυψε ο Ice Universe στο twitter μπορεί να είναι τελικά το φυσικό πλήκτρο απελευθέρωσης του κλείστρου της κάμερας, σύμφωνα με μία αναφορά από την Κορέα.

Εκτός

από volume rocker, power key και Bixby πλήκτρα, το νέο Galaxy Note 9 όπως υπογραμμίζει η κορεάτικη Herald θα διατηρεί και φυσικό πλήκτρο που ενεργοποιεί την κάμερα. Η πληροφορία, σύμφωνα με την πηγή, ενισχύεται από το εμπορικό σήμα που φαίνεται να κατέθεσε πρόσφατα η Samsung με τίτλο “Perfect Capture Technology” και είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με ένα νέο πλήκτρο απελευθέρωσης του κλείστρου της κάμερας.

Το camera key λένε ότι προορίζεται για να ενεργοποιεί τη λειτουργία της κάμερας, την εστίαση στο θέμα και τη λήψη φωτογραφιών, καθώς επίσης και την καταγραφή βίντεο. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά το ίδιο φυσικό πλήκτρο θα χρησιμοποιείται και για την απευθείας λήψη screenshots.

Στην περίπτωση που θέλεις να επικεντρωθείς ή να δώσεις έμφαση στις φωτογραφικές λειτουργίες μίας συσκευής όπως το Samsung Galaxy Note 9, το αυτόνομο πλήκτρο για την κάμερα ίσως αποτελεί μία σημαντική προσθήκη που θα αναβαθμίσει συνολικά τη φωτογραφική εμπειρία του χρήστη.

Note9's protective case, we see its fingerprint sensor position. pic.twitter.com/acHwdYq64k

Ice universe (@UniverseIce) 9 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα