Το πρώτο 64-bit Samsung, εμφανίζεται σε benchmark με Snapdragon 410

Από τότε που η Apple εισήγαγε τους πρώτους 64-bit επεξεργαστές στο iPhone 5S, πολλοί αρχικά προσπάθησαν να τονίσουν την μη αναγκαιότητα και χρησιμότητά τους, αλλά όπως ήταν προφανές η βιομηχανία έπρεπε να ακολουθήσει την εξέλιξη και να προσαρμοστεί.

H Quallcomm δεν άργησε να ανακοινώσει τα δικά της πλάνα για το επόμενο βήμα προς τους 64-bit επεξεργαστές, με τα μοντέλα Snapdragon 410, 610, 615, 808, και 815 τα οποία θα στηρίζονται στη 64-bit αρχιτεκτονική.

Ενώ

η εξέλιξη και εισαγωγή νέων επεξεργαστών στην αγορά παίρνει αρκετό καιρό μέχρι να το δούμε σε κάποια συσκευή, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι αλλιώς. Στο GFXBench υπάρχουν «ίχνη» ότι δοκιμάστηκε μια συσκευή της Samsung που φορούσε 64-bit επεξεργαστή, τον Snapdragon 410 με Adreno 306 GPU.

Τα υπόλοιπα specs της μυστηριώδους συσκευής της Samsung με κωδική ονομασία SM-G510F, είναι οθόνη 4,8 ιντσών με 450×960 ανάλυση, 1 GB ram και 8 GB εσωτερική μνήμη. Επίσης έχει κάμερα 8 megapixel με δυνατότητα εγγραφής 1080p βίντεο και 5 megapixel μπροστινή κάμερα. Η εν λόγω συσκευή έτρεχε Android 4.4.2 KitKat.

Όσο για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει μια τέτοια συσκευή, μπορείτε να τα δείτε στις εικόνες από το GFXBench. Αν και πρέπει να πούμε ότι είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο επομένως πολύ πιθανό η τελική έκδοση να έχει αλλαγές και βελτιώσεις.

Οπότε κρατώντας αυτό στο μυαλό πρέπει να πούμε ότι δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, όταν συγκρίνεται με το Motorola Moto G κερδίζει αλλά όχι με διαφορά.

1.

2.

3.

Keywords
Αναζητήσεις
samsung 410 snapdragon
Τυχαία Θέματα