Ξεκινάει η αναβάθμιση του Xperia XZ2 σε Android 9 Pie

Techblog.gr

Η Sony έχει επιβεβαιώσει ότι η έκδοση του τελευταίου λειτουργικού της Google, Android 9.0 Pie, θα διατεθεί σε αρκετά μοντέλα της μέσα στους επόμενους μήνες και σύμφωνα με ξένη πηγή το ρολάρισμα της νέας έκδοσης ξεκινάει από το Xperia XZ2.

Υπενθυμίζουμε ότι το μοναδικό μοντέλο της Sony που διατίθεται αυτή

τη στιγμή με Android Pie είναι το νεότερο flagship smartphone Xperia XZ3 που ανακοινώθηκε επίσημα πριν ενάμιση μήνα στην IFA 2018 με την έκδοση on board, ενώ οι κάτοχοι των προγενέστερων μοντέλων βρίσκονται σε αναμονή. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα καθώς η είδηση για το ρολάρισμα της over-the-air αναβάθμισης σε Android 9.0 Pie στο Xperia XZ2 ήρθε από τους ίδιους τους χρήστες που έλαβαν τη σχετική ειδοποίηση στο κινητό τους.

Το update με firmware version 52.0.A.3.27 έχει μέγεθος περίπου 1GB και περιλαμβάνει το security patch του Οκτωβρίου. Εκτός από το Xperia XZ2, η Sony έχει ανακοινώσει ότι οι παρακάτω συσκευές θα αναβαθμιστούν επίσης σε Android 9.0 Pie στο άμεσο μέλλον: Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ Premium, Xperia XA2 Plus, Xperia XA2 και Xperia XA2 Ultra.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ελληνικό βίντεο παρουσίαση του Sony Xperia XZ2 από το κανάλι του TechblogTV εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα