11+1 τραυματίες

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 12 είναι οι τραυματίες. Οι "κυανόλευκοι", ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ έχουν μια ντουζίνα προβλήματα με τον Γιώργο Παράσχο να προσπαθεί να συμπληρώσει τουλάχιστον αποστολή.
Ο Ηρακλής στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ θα κληθεί να αγωνιστεί με πλήθος απουσιών, ενώ σε αυτές προστέθηκε και εκείνη του Γιάκομπ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.Μέσα
από τη σημερινή (15/04) προπόνηση, η οποία ήταν η πιο δυνατή της προετοιμασίας (μετά σοβαρών εμποδίων) για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου, ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δώδεκα (!) ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι είναι:Οι τιμωρημένοι, Ντάνι, Λίμα. Μαχόπ, Κυριαζής, οι τραυματίες, Γιάκομπ, Ζερκά, Επαλέ, Κατσαμπής, Ελευθερόπουλος, ο Κάιτα, που αποχώρησε και οι μακροχρόνιοι απόντες, Κατσικάς και Αραμπατζής.Ο Νίκος Αραμπατζής, όπως είχε προγραμματιστεί, έλαβε, σήμερα (15/04), μετά το μεσημέρι, εξιτήριο από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο και θα περάσει τις πρώτες μέρες της ανάρρωσής του από την επέμβαση στο σπίτι. Κατόπιν, θα αρχίσει τις επισκέψεις στην Μίκρα, για το πρόγραμμα αποκατάστασης, που θα αρχίσει, ενδυναμώνοντας το χειρουργημένο γόνατό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα