«150% συγκέντρωση στον επαναληπτικό»

Στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, όπου θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα επόεμαν απιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και στον επαναληπτικό με τη Μέταλιστ για την φάση των «16» του Europa League αναφέρθηκε ο Γιώργος Κοκολάκης. Ο εκ των σκάουτερ των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Flash 96» μίλησε με τα πλέον καλοακευτικά λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε

τον οποίο χαρακτήρισε κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις Κοκολάκη

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

«Ο Θεός με αξίωσε να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα για 10 χρόνια σαν ποδοσφαιριστής, πήρα 5 τίτλους, ένα Σούπερ Καπ σε μία εποχή που έγραψε η δική μας φουρνιά με χρυσά γράμματα και νιώθω πολύ υπερήφανος. Συνεχίζω να νιώθω υπερήφανος γιατί πάλι μου δόθηκε η δυνατότητα, από άλλο πόστο, να υπηρετώ την ομάδα που τόσο αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου».

Για το τι σημαίνει κατασκοπεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο:

«Αν και η τεχνολογία μας βοηθάει να βλέπουμε τον οποιονδήποτε και το οποιοδήποτε παιχνίδι. Μπορώ όμως να πω με υπευθυνότητα να πω ότι αλλιώς είναι να βλέπουμε το ματς από την τηλεόραση και αλλιώς από το γήπεδο. Πρέπει να δίνεις βάση από τη μορφή του γηπέδου, μέχρι τα τεχνικά θέματα, τα ατού και άλλα πολλά. Παίζει μεγάλη σημασία να είσαι διαβασμένος, να ξέρεις τι μπορεί να περιμένεις απο τον προσεχή αντίπαλο, ποια είναι τα ελαττώματα και τα προτερήματα του».

Για την Μέταλιστ και τη μελέτη της:

«Είδα τη Μεταλιστ στον αγώνα με τη Σάλσμπουργκ. Οι κύριοι Ασπιάθου και Βαλβέρδε κατάφεραν να τη δουν σε 6-7 παιχνίδια. Και οι δύο τα διαβάζουν πολύ τα ματς. Είδαμε ότι είναι μία ομάδα με ταλέντο, με παίκτες που έχουν απίστευτα ατομικά χαρίσματα, που πρεσάρουν και τρέχουν. Από την άλλη, είδαμε μια ομάδα που έχει τα κενά της, δεν είναι και η πιο πειθαρχημένη ομάδα και στην τακτική.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος ότι έχει απίστευτη τακτική. Ο προπονητής είναι ο υπεύθυνος γι'αυτήν την κατάσταση, έχει περάσει το δικό του στυλ και αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του κου Βαλβέρδε. Για μένα που ζω σε αυτόν τον χώρο, αυτός ο προπονητής είναι κόσμημα για όλη την Ελλάδα. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε προπονητή μας».

Για τον επαναληπτικό με τους Ουκρανούς:

«Όπως είχα πει και με τη Ρούμπιν Καζάν, όταν έχεις να κάνεις με καλό γήπεδο και με παίκτες τεχνίτες και γρήγορους, πρέπει να είσαι 100%, μπορώ να πω 150% συγκεντρωμένος. Θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρουμε τι μας περιμένει και ο κύριος Βαλβέρδε ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο. Όπως και με την Καζάν, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τα κοιτάμε ξεχωριστά. Χρειάζεται υπομονή, πειθαρχεία και ζητάμε και από τον κόσμο να έχει υπομονή. Είναι ένα ματς που αν το πάρουμε προκρινόμαστε και πάμε ένα βήμα παραπάνω. Ο κόσμος σίγουρα θα γεμίσει το γήπεδο και θα κάνει τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει, ας έχει υπομονή και να μας στηρίξει συνέχεια «.

Για τον αγώνα με τον Άρη και την ανάγκη που έχει να τον στηρίξει ο κόσμος του σε αυτό το μ

Keywords
Τυχαία Θέματα