Adios Nacho!

14:06 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αποθεώθηκε, δάκρυσε, πείσμωσε, νευρίασε… Βρέθηκε να φορά τα ερυθρόλευκα, τα πράσινα, όμως ποτέ δεν έβγαλε από πάνω του τα κιτρινόμαυρα. Το gazzetta.gr αποχαιρετά τον Νάτσο Σκόκο με δέκα γράμματα, όσα και το όνομά του!
  N τούσαν Μπάγεβιτς!

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πιστεύουν ότι οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Ο Νάτσο Σκόκο δεν έχει πει για κανέναν κακή κουβέντα. Εκθειάζει όλους τους προπονητές του, είτε πρόκειται για νυν, είτε για πρώην. Οι σχέσεις τους, ωστόσο, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό πέρασαν
αρκετά σκαμπανεβάσματα. Το πρώτο διάστημα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσπάθησε να τον «πειθαρχήσει», με αποκορύφωμα την αλλαγή που τον έκανε στο 39' του αγώνα με τον Άρη τον Δεκέμβριο του 2008. Ο Σκόκο λίγες μέρες μετά κι αφού είχε τετ-α-τετ με τον προπονητή του δήλωνε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά στην πορεία θα προέκυπτε. Σε μια από τις δηλώσεις που... παρερμηνεύτηκαν, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μιλήσει για έλλειψη ποιότητα στην επίθεση της ΑΕΚ. «Εάν ο Σκόκο δεν θεωρείται ποιοτικός επιθετικός - παίκτης για την ΑΕΚ, αν και θα ήθελα να σας παραπέμψω στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όταν προπονητές και παράγοντες από άλλες ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτήρισαν εξαιρετικό και ποιοτικό παίκτη, τότε θα ήθελα η ΑΕΚ να μας ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι, μια και ο Σκόκο είναι περιουσιακό της στοιχείο». Τις ημέρες που θα επακολουθήσουν τη δήλωση εκείνη θα υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θέλει τον Σκόκο και θα πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Σενάρια που διέκοψε ο ίδιος ο Αργεντινός με τα γκολ απέναντι στη Βασλούι.

Η ιστορία, όμως, θα συνεχιζόταν. Ο Νάτσο Σκόκο φερόταν να είναι ένας από τους πέντε που φωτογράφισε, αλλά δεν κατονόμασε ο Μπάγεβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο, όπου είχε μπει ως αλλαγή στο 53' του αγώνα. Τέλος, λέγεται πως ο Αργεντινός δεν είχε... στεναχωρηθεί και ιδιαίτερα, όταν μετά τον αγώνα στην Ξάνθη το 2009, ο προπονητής της ΑΕΚ είχε μπει στα αποδυτήρια για να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

A τύχημα...!

Όταν το τηλέφωνο χτυπάει σε προχωρημένες ώρες, σπάνια είναι για καλό. Ένα τέτοιο τηλεφώνημα τάραξε τον Νάτσο Σκόκο στις 13 Οκτωβρίου του 2009. Ένα τροχαίο ατύχημα στην Αργεντινή θα έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο της γιαγιάς του και της θείας του. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και οδηγούσε ο πατέρας του, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που διασώθηκε από το ατύχημα. Σε μια εποχή που οι σχέσεις του με τον κόσμο της ΑΕΚ δεν ήταν στο καλύτερο σημείο, ο Σκόκο θα βρει και πάλι τον τρόπο να κερδίσει την αγάπη τους. Επιλέγει να μην ταξιδέψει στην πατρίδα του και να μείνει στη χώρα μας. Απέναντι στον Πανθρακικό λίγες μέρες μετά θα είναι κορυφαίος του αγώνα, με γκολ και ασίστ, ενώ θα αναδειχθεί και MVP της αγωνιστικής. «Είναι δύσκολο πολύ για μένα, αλλά το ποδόσφαιρο μου αρέσει πολύ... Όταν πάω στην Αργεντινή θα στηρίξω την οικογένεια μου», θα πει μετά το τέλος του αγώνα παραλαμβάνοντας το βραβείο του. Στο γκολ που σημείωσε, το δάκτυλο
Keywords
Τυχαία Θέματα