LIVE εικόνα από το ΣΕΦ!

Η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 κρίνεται απόψε στο ΣΕΦ! Και το gazzetta.gr ετοιμάζεται για μία εντυπωσιακή κάλυψη παρέχοντας ζωντανή εικόνα από τα αποδυτήρια και τη συνέντευξη Τύπου!Όταν θα ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν τα. φώτα θα σβήσουν στην «αρένα» και οι πρωταγωνιστές θα βρίσκονται στα αποδυτήρια το gazzetta.gr θα συνεχίζει με τον πληρέστερο τρόπο την πιο άρτια κάλυψη του αγώνα,
αντάξια του ονόματος δύο σπουδαίων συλλόγων.

Τη στιγμή που η μετάδοση του αγώνα από την κρατική τηλεόραση ολοκληρωθεί, εσείς δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο... κανάλι του gazzetta.gr!

Εκτός από πλούσιο ρεπορτάζ, με την βοήθεια του LIVE STREAMING θα παρακολουθήσετε απευθείας από την αίθουσα τύπου του ΣΕΦ την συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και από την μικτή ζώνη τις δηλώσεις των νικητών και των χαμένων του ντέρμπι!

Οι δύο κάμερες του gazzetta.gr θα «σημαδέψουν» κάθε πρωταγωνιστή και εσείς μπορείτε όχι μόνο να ακούσετε αλλά και να βλέπετε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα εκτυλίσσονται στα αποδυτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Γιατί και το βράδυ του Σαββάτου η ενημέρωση έχει. όνομα και διεύθυνση! Gazzetta.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα