PokerStars: Ξεκίνησαν οι πληρωμές των παιχτών

To απόγευμα της Τρίτης η PokerStars ενημέρωσε παίχτες της στην Αμερική πως ξεκίνησαν οι πληρωμές των παιχτών και οι εξαργυρώσεις ήταν πια διαθέσιμες.
Η κίνηση αυτή έγινε 11 ημέρες μετά την Black Friday και χρειάστηκε λιγότερο από μια εβδομάδα από όταν πήρε πίσω το domain της.

Η PokerStars ενημέρωσε τους παίχτες τα εξής:

«Υπό το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων η PokerStars δεν προσφέρει πλέον παιχνίδια με πραγματικά χρήματα στους κατοίκους
των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ταμείο της PokerStars είναι πλέον διαθέσιμο για εσάς για να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας στον πραγματικό σας λογαριασμό. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή της τραπεζικής μεταφοράς. Για να την χρησιμοποιήσετε θα χρειαστείτε να έχετε τρέχουσες τραπεζικές πληροφορίες στα χέρια σας.

Σας παρακαλούμε να σημειώσετε πως λόγο του μεγάλου αριθμού αιτημάτων εξαργύρωσης αναμένουμε μια καθυστέρηση στην επεξεργασία και την παράδοση των κεφαλαίων σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή και θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την διεύθυνση [email protected] εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας.»

Οι παίχτες έχουν τρεις επιλογές εξαργύρωσης χρημάτων:

• Τραπεζικό έμβασμα ( για $50.000 το λιγότερο)
• Επιταγή (το λιγότερο $100)
• Άμεση τραπεζική μεταφορά (το λιγότερο $1)

Παίχτες που έχουν στο λογαριασμό τους μέχρι και $1 μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω ωστόσο όσοι έχουν στο λογαριασμό τους λιγότερο από ένα δολάριο, το ποσό αυτό μένει στην PokerStars. Το site δήλωσε πως εξετάζουν διάφορες επιλογές για τα χρήματα αυτά και μία από αυτές είναι να δοθούν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Ενώ λοιπόν τα χρήματα των παιχτών έχουν ξεκινήσει το δρόμο τους προς τους το ταμείο δεν έχει γίνει καμία νύξη για τους Frequent Player Points (FPPs οι οποίoι έχουν αξία μετρητών μέσω των VIP Store.

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα