ΑΕΚ και Ολυμπιακός για «Dimi»

09:18 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
«Μεγάλο βήμα η μεταγραφή μου», τονίζει ο διεθνής τερματοφύλακας, την ώρα που η Κέρκυρα έχει ήδη φροντίσει για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, αφού πλέον θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τους Φαίακες.
  Η ΑΕΚ έχει εκφράσει την επιθυμία της για την απόκτηση του Dimi, όμως από τη στιγμή που στη μέση φέρεται να υπάρχει και η προοπτική του Ολυμπιακού
τα δεδομένα αλλάζουν για τους «κιτρινόμαυρους». Γιατί και η Κέρκυρα θα προτιμήσει να ανεβάσει λίγο τις απαιτήσεις της και να δώσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, αλλά και ο παίκτης φαίνεται να προτιμάει τους «ερυθρόλευκους». Από την πλευρά τους οι Φαίακες θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του, και γι αυτό έχουν «κλείσει» τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή για να υπογράψει συμβόλαιο με την Κέρκυρα. Η μετακίνηση του Κωνσταντόπουλου στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις, θα στοιχίσει στους Ενωσίτες περίπου 400.000 ευρώ, αλλά έχει γίνει κουβέντα και για κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, αφού οι Κερκυραίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Μπερνς. Όσο για τον Ολυμπιακό, καλύτερα να αφήσουμε τον ίδιο τον παίκτη να ξεθολώσει το τοπίο, όσο είναι εφικτό, αφού έκανε σχετικές δηλώσεις στην εφημερίδα Γαύρος: Για το ενδιαφέρον του Θρύλου προς το πρόσωπό του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αυτή την εβδομάδα ήμουν με την Εθνική και ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά θα το κοιτάξω όταν επιστρέψουμε από την Αμερική με την Εθνική. Θα δούμε…» Για τον αν θέλει να παίξει μπάλα στον Ολυμπιακό: «Φυσικά, θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγάλο βήμα μια τέτοια μεταγραφή. Σίγουρα, ένα βήμα παραπάνω για την καριέρα μου». Για το αν έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό: «Μέχρι στιγμής, όχι, δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό. Μόνο με κάποιους παίκτες, που έχουμε μερικά πειράγματα μεταξύ μας…».
Keywords
Τυχαία Θέματα