ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Μπορεί στην διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανέφερε ότι τον προβληματίζουν οι διακοπές του πρωταθλήματος, όμως η συγκεκριμένη ίσως αποδειχθεί… ευεργετική για το ΑΠΟΕΛ.

Δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» ταλαιπωρούνται από τραυματισμό εδώ και μια εβδομάδα και απέχουν από τις προπονήσεις. Ο λόγος για τους Μαντούκα και Ζόρζε, με τον πρώτο να τραυματίζεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαχτάρ και τον δεύτερο στο παιχνίδι του «Τσιρείου» με τον Απόλλωνα. Αν δεν υπήρχε

η διακοπή, το ΑΠΟΕΛ θα παρατασσόταν χωρίς τους δύο προαναφερθέντες στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κατάσταση των Μαντούκα και Ζόρζε θα επανεκτιμηθεί από Δευτέρα (10/10) και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση για να επανέλθουν σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού.

Ο Μαντούκα εδώ και μέρες ανεβάζει σταδιακά ρυθμό και φαίνεται να είναι πιο κοντά στην ενσωμάτωση τους με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Ζόρζε στην προπόνηση της Παρασκευής (07/10) πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι και άρχισε ελαφρύ τρέξιμο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ μας... ο Μαντούκα θα είναι σίγουρα στην αποστολή ενώ ο Ζόρζε μάλλον θα προφυλαχθεί για τον αγώνα με την Πόρτο.

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΠΑΤΗΣΕ ΧΟΡΤΑΡΙ Ο ΖΟΡΖΕ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΟΥΚΑ

ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΡΙΣΚΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΟΥΣ

ΑΪΛΤΟΝ: ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ 



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα