Αιχμές Σέλεζι και απάντηση Βόλου

Για μειωμένη απόδοση στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» Ζόλταν Σέλεζι, για να μη χαθεί η Ευρώπη. Άμεση αντίδραση από τους Βολιώτες, που κάλεσαν σε απολογία τον παίκτη. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα την www.origo.hu, για τη φετινή χρονιά. Αφού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ολυμπιακό Βόλου και στη φερεγγυότητα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, στη συνέχεια
δεν δίστασε να παρααδεχθεί πως οι Βολιώτες έκατσαν και έχασαν από τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να μη βγει πρώτη η ΑΕΚ και μείνουν αυτοί εκτός Ευρώπης. Αναλυτικά ο Σέλεζι τόνισε: «Θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, αλλά ο πρόεδρος θέλει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Champions League και να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου.
Οι στόχοι της ομάδας άλλαζαν στη διάρκεια της σεζόν. Αρχικά, επειδή είχαμε μόλις ανέβει στη Σούπερ Λίγκα, στόχος ήταν να παραμείνουμε σε αυτή, στη συνέχεια φτάσαμε κοντά στο Κύπελλο, συμμετείχαμε στα play off και τελικά εξασφαλίσαμε την έξοδο στο Europa League». Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Επίτηδες δεν αποδώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, γιατί δεν θέλαμε η ΑΕΚ να πάρει τη θέση για τα προκριματικά του Champions League. Αν συνέβαινε αυτό, θα έβγαινε στο Europa League ο Ατρόμητος ως φιναλίστ του Κυπέλλου». Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας του Βόλου: «Στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι πληρώνονται στην ώρα τους, αλλά στις μεγάλες ομάδες όπου υπάρχουν μπάτζετ πολλών εκατομμυρίων, ακούω πως υπάρχει πρόβλημα». Για τις ρατσιστικές επιθέσεις προς το πρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ: «Το θέμα μεγαλοποιήθηκε από τον Τύπο στην Ελλάδα, γιατί ο Σισέ έχει πετύχει πολλά γκολ για τον Παναθηναϊκό και είναι αρχηγός του. Όμως δεν τον βρίζουν περισσότερο από άλλους παίκτες. Υπάρχουν κι άλλοι σταρ παίκτες που έπαιζαν στην Εθνική Γαλλίας, όπως ο Μπουμσόνγκ και ο Γκοβού, αλλά δεν έχουν προβλήματα». Για τον Κρίστιαν Νέμεθ: «Ο Νέμεθ είναι σπουδαίο ταλέντο, αλλά τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για αυτόν όπως τα σχεδίαζε». Βόλος: «Αντιμέτωπος με βαρύτατες συνέπειες» Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του παίκτη του και με ανακοίνωση που εξέδωσε επισήμανε πως αν τα όσα έχει πει ο Σέλεζι δεν έχουν διαστρεβλωθεί, τότε ο Ούγγρος αμυντικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες συνέπειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» της Μαγνησίας έχει ως εξής: «Σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Ζόλταν Σέλεζι, όπως αυτές αποτυπώνονται από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εάν και εφόσον δεν έχουν διαστρεβλωθεί, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα καλέσει τον ποδοσφαιριστή πάραυτα μόλις επιστρέψει, να δώσει πειστικές εξηγήσεις και εάν αυτά ευσταθούν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις βαρύτατες συνέπειες των νόμων και των αθλητικών διατάξεων.
Ήδη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κάνει προσπάθειες ώστε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μέσω του μάνατζέρ του κα
Keywords
Αναζητήσεις
selezi olympiakos volou
Τυχαία Θέματα