ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ)

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης Δερύνειας ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής την Δευτέρα (26/09) με την Νέα Σαλαμίνα στο «Τάσος Μάρκου».

Χρήστος Μάστρου

Ο νεαρός γκολκίπερ που ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, εξακολουθεί να είναι αμφίβολος και να απέχει από τις προπονήσεις. Μέχρι και την Τετάρτη (21/09) ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή, χωρίς να μπει γήπεδο. Αν ο αγώνας ήταν Σάββατο (24/09), οι πιθανότητες να προλάβει θα ήταν μηδαμινές. Με δεδομένο ότι ο αγώνας είναι Δευτέρα
26/09), υπάρχουν ακόμα πιθανότητες με τον Μάστρου να αναμένεται να δοκιμάσει Πέμπτη ή Παρασκευή να προπονηθεί. Αν δεν προλάβει, ο Πάβολ Πένσκα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Σπύρος Γόγολος

Ο έμπειρος Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Εθνικό και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται. Θα γίνει αγώνας… δρόμου να είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, αφού εκτός είναι και ο Χρήστος Σιαήλης, λόγω θλάσης. Έτσι η μοναδική λύση που απομένει για το κέντρο της άμυνας είναι ο Δήμος Δημοσθένους.

**Από κει και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα. Στην Αναγέννηση νιώθουν δικαιωμένοι με τις καλοκαιρινές του κινήσεις, αφού φαίνεται έμπρακτα μέσα στο γήπεδο ότι έχει δημιουργηθεί ένα ποιοτικό και σκληροτράχηλο σύνολο, που στόχος του είναι η νίκη, με όποιον αντίπαλο και αν αγωνίζεται.

Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και αναμένεται να συνεχίσει να είναι δίπλα της ομάδας του Αδάμου Αδαμου ενόψει της δύσκολης συνέχειας. ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΕΝΟΨΕΙ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟΠηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα