«Άνοιγμα» Χίντινκ σε Τσέλσι

Ο Γκους Χίντινκ είναι από τους πρώτους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και φρόντισε να της... ανοίξει την πόρτα, δηλώνοντας ότι θέλει να εργαστεί σε σύλλογο. Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Τουρκίας Γκους Χίντινκ τόνισε ότι είναι ανοιχτός στην προοπτική της Τσέλσι, καθώς επιθυμία του είναι να εργαστεί σε σύλλογο. «Νιώθω ότι έχω την ενέργεια και ένας σύλλογος αποτελεί την πιο επιθυμητή επιλογή για μένα. Αυτό θέλω. Να εργάζομαι κάθε μέρα. Νιώθω ότι πρέπει να κάνω περισσότερα. Έχω προπονήσει την Αυστραλία και την Αϊντχόφεν παράλληλα, όπως επίσης τη
Ρωσία και την Τσέλσι και ήμουν πολύ ευτυχησμένος. Θα δούμε τι θα γίνει με την Τουρκία», τόνισε ο 65χρονος Ολλανδός. Στη συνέχεια ο Χίντινκ αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση, όπως επίσης ότι δεν έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας για την απόφασή του.

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη, όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα. Δεν έχω ενημερώσει ακόμη τον πρόεδρο για τις σκέψεις μου, όμως είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι παρακολουθεί τα διεθνή μέσα», ήταν οι... χαρακτηριστικές δηλώσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα