ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ (ΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)

Την Έφεση που υπέβαλε η Ομόνοια όσον αφορά την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για τα όσα συνέβησαν στο διακοπέντα αγώνα με την ΑΕΛ, εξέτασε τη Δευτέρα (17/10) το Εφετείο της ΚΟΠ.

Όπως πληροφορούμαστε, η Ομόνοια απέσυρε τελικά την Έφεσή της, με αποτέλεσμα να ισχύει η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, χωρίς καμία απολύτως διαφοροποίηση.

Θυμίζουμε πως η ΚΟΠ

έχει ήδη ορίσει τον αγώνα για τις 2 Νοεμβρίου.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΚΟΠ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ορίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ στο Στάδιο ΓΣΠ.
 
Σε συνέχεια της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής με την οποία ο πιο πάνω αγώνας αποφασίστηκε να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη χωρίς φιλάθλους, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, αποφάσισε ο αγώνας να συνεχιστεί από το ακριβές σημείο που διεκόπη, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 16.00 στο Στάδιο ΓΣΠ.
 
Σημειώνεται ότι θα ισχύσει το ίδιο φύλλο αγώνα που είχε συμπληρωθεί την ημέρα που ήταν κανονικά ορισμένος ο αγώνας και διεκόπη.

Ποδοσφαιριστές που ήταν στην ενδεκάδα και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να γίνουν αλλαγή και θα λογίζεται αυτή η αλλαγή σαν μία από τις 3 αλλαγές που δικαιούται η ομάδα σε ένα αγώνα. Δεν μπορεί να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ποδοσφαιριστές ή άλλοι στο φύλλο αγώνα.

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα