ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΜΠΑΝ

Με απογευματινή προπόνηση υπό την επίβλεψη των Mirko Mihic και Arian Beqaj συνεχίστηκε την Τετάρτη (28/09) η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει του αγώνα με την Αλκή, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (02/10, 18:00) στο Γ.Σ.Ζ.
 
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το... στρατόπεδο της "Κυρίας", ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα (28/09) οι Ricardo Laborde, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Μάρκος Μιχαήλ ενώ ο Χρίστος Μαραγκός συνεχίζει το πρόγραμμα του και αύριo (29/09) βράδυ αναχωρεί για Γερμανία.
 
Ο Nemanja Vucicevic δεν
προπονήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο αρχές της ερχόμενης βδομάδας.
 
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με τον Vincent Laban να αποχωρεί με ενοχλήσεις λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης. Αύριο (29/09) θα επισκεφθεί τον γιατρό της ομάδας και θα διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
 
Η προπόνηση αύριο (29/09) θα είναι απογευματινή, θα διεξαχθεί στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και θα είναι κλειστή.
 
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

NEMANJA VUCICEVIC: Ο Nemanja Vucicevic δεν προπονήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Ο χρόνος αποχής του υπολογίζεται σε 3 με 4 βδομάδες.
 
RICARDO LABORDE: Ο Ricardo Laborde προπονήθηκε και σήμερα (28/09) ατομικά αφού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και αύριο (29/09) (αν όλα εξελιχθούν ομαλά) θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Ο Χρίστος Μαραγκός συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και αύριο (29/09) αργά το βράδυ αναχωρεί για Γερμανία για να επανεξεταστεί από τον Dr. Wohlfahrt και να πάρει το τελικό ΟΚ για να επανέλθει στις προπονήσεις.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Η μετεγχειρητική πορεία του  Κωνσταντίνου Μιντίκκη εξελίσσεται ικανοποιητικά και συνεχίζει το πρόγραμμα του με ατομικό τρέξιμο.
 
ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ο Μάρκος Μιχαήλ μπήκε στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και υπολογίζεται να επανέλθει μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες.ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΖΑΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΡΑΜΟΣ (ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ)ΚΑΚΟΣ: "ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ" (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΥΤΜΑΝ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΪΛΟΦ ΣΤΟ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΣΤΟΪΛΟΦΟΡΙΣΤΙΚΑ... ΤΕΛΟΣ Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα