ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟ

Όπως ανακοίνωσε στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση της Ανόρθωσης αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του πρώην Προέδρου του σωματείου κ. Τάκη Πελεκάνου, αποφάσισε στην χθεσινοβραδινή (29/09) του συνεδρία την απόδοση τιμών στον πρώην Πρόεδρο.Αναλυτικά η ανακοίνωση:"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του πρώην Προέδρου του σωματείου κ. Τάκη Πελεκάνου, αποφάσισε στην χθεσινοβραδινή (29/09)
του συνεδρία την απόδοση τιμών στον πρώην Πρόεδρο.
 
Με βάση την ίδια απόφαση η αίθουσα υποδοχής του σωματείου (εντευκτήριο) θα μετονομαστεί σε «Αίθουσα Τάκης Πελεκάνος».
 
Το σκεπτικό της απόφασης για απόδοση τιμών:
 
«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου αναγνωρίζοντας και τιμώντας το έργο και την προσφορά όλων όσων εργάστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο για το καλώς νοούμενο συμφέρον του σωματείου και της ομάδας της Ανόρθωσης, αποφάσισε σε συνεδρία του Διοικητικού της Συμβουλίου την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011, την απόδοση τιμών στον πρώην Πρόεδρο του σωματείου κ. Τάκη Πελεκάνο.
 
Ο Τάκης Πελεκάνος δικαιωματικά αξίζει κάθε τιμής και επαίνου ως υπόμνηση του τεράστιου έργου που επιτέλεσε και της ανεκτίμητης προσφοράς του στην Ανόρθωση. Αναμίχθηκε στα διοικητικά της Ανόρθωσης το 1965 και από το 1970 ανέλαβε την προεδρία της, την οποία διατήρησε έως το 1982. Στα πέτρινα χρόνια, που ακολούθησαν τον ξεριζωμό του 1974, ηγήθηκε της ηρωικής και τιτάνιας εκείνης προσπάθειας για επιβίωση και αναδιοργάνωση του Συλλόγου. Υπήρξε άξιος διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης και η συμβολή του στην αναστήλωση και στη διατήρησή της εν ζωή, μέγιστη, σπουδαία και καθοριστική»".ΓΕΡΗ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ (ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΛΙΝΓΚΕΡ)ΣΤΟ... ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ (ΜΑΡΚΙΝΙΟΣ)ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ - ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΖΑΟΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΟΠΙΝΓΚ... ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΜΠΑΝΠηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα