Αποκλεισμός με επεισόδια!

23:26 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με τιμωρία κινδυνεύει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Το ταξίδι της Ένωσης στην Ευρώπη έλαβε τέλος στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς γνώρισε την ήττα από την σέρβικη ομάδα με 24-23, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ.Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο χάντμπολ. Μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων μερίδα οπαδών εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και
κινήθηκαν απειλητικά προς τους Σέρβους, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οπαδοί της ΑΕΚ πάντως πρόλαβαν να πετάξουν καπνογόνα, δυναμιτάκια και σιδερόβεργες (!) ενώ ένας πήρε τον πυροσβεστήρα και τον γύρισε προς τους Σέρβους! Έτσι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιβληθεί τιμωρία στην ΑΕΚ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Από εκεί και πέρα με μια γλυκόπικρη γεύση αφήνει, για φέτος τουλάχιστον, τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ελληνική ομάδα, όμως το ταξίδι είναι εκείνο που μετράει. Η AEK πέτυχε και με το παραπάνω τους στόχους της, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία, ενώ βάσει των εμφανίσεών της έδειξε ότι μπορούσε να πάει ακόμη παραπέρα. Ανανεώνει όμως το ραντεβού της με τις διοργανώσεις της γηραιάς ηπείρου για του χρόνου.

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας η Ένωση υποδέχθηκε την Παρτιζάν στο επαναληπτικό ματς της προημιτελικής φάσης, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 28-22 του Βελιγραδίου, μένοντας εκτός συνέχειας, μετά και το τελικό 24-23 υπέρ της σερβικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα