«Χρήσιμο εργαλείο»!

Ο προπονητής του Αντρέ Πίντο στην Ολιανένσε, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νούμερο ένα στόχο του Παναθηναϊκού αλλά ξεκαθάρισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να μην φύγει ο νεαρός στόπερ!

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για τον Αντρέ Πίντο, όπως αποκαλύψαμε το βράδυ της Τρίτης, και οι συζητήσεις με την Πόρτο και τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. O ποδοσφαιριστής θέλει

να έρθει στο «τριφύλλι», η Πόρτο είναι θετική για το επόμενο βήμα του πιτσιρικά και το μοναδικό εμπόδιο φαίνεται να είναι ο προπονητής της Ολανιένσε και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Ο Κονσεϊσάο που αποτελεί έναν από τους «θρύλους» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, μίλησε στο gazzetta.gr τόσο για το... μπάσιμο του Παναθηναϊκού όσο και την αξία του διεθνή κεντρικού αμυντικού.

«Ο Αντρέ είναι ένας πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής και ένα από τα καλύτερα ταλέντα της χώρας. Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά ζήτησα από τον πρόεδρο μου να κάνω ότι μπορεί για να μην τον χάσουμε. Κάνουμε μια προσπάθεια, στην οποία είναι χρήσιμος και δεν θέλω να φύγει» τονίζει αρχικά ο Ίβηρας τεχνικός και συνεχίζει σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Αντρέ Πίντο: « Είναι ένα ψηλό παιδί με καλή τεχνική κατάρτιση. Χρήσιμο εργαλείο για κάθε ομάδα. Νομίζω πως έχει όλα τα προσόντα για να πάει μπροστά και δεν είναι παράλογο να τον εμπιστεύεται ο Παναθηναϊκός».

Keywords
Τυχαία Θέματα