Δείπνο… παρέα με τις κούπες! (pics)

00:05 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραθέτει δείπνο στο προπονητικό τιμ, τους παίκτες και τους δημοσιογράφους σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης με τις κούπες της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος να κοσμούν τα τραπέζια. Οι «πράσινοι» δεν θα γιορτάσουν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, αλλά σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
ως οικοδεσπότης ήρθε πρώτος και άρχισε να υποδέχεται τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Από τους που κατέφθασαν είναι οι Διαμαντίδης, Περπέρογλου, Βουγιούκας, Ζούμπος και Καραμαλέγκος.

Οι δυο κούπες έχουν τοποθετηθεί στο τραπέζι που κάθονται οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μάλιστα, λίγο αργότερα τσούγκρισε το ποτήρι του με όλους τους παρευρισκόμενους.

Από τους τελευταίους που κατέφθασαν στο εστιατόριο ήταν ο Γιώργος Μπόγρης συνοδευόμενος από την Έλλη Κοκκίνου, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν οι Μπατίστ, Σάτο και Καλάθης.

Θανάσης: «Θέλουμε να αποχωρήσουμε»

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατά την άφιξη του, ενώ ο αδερφός του Θανάσης είπε: «Κατακρίνουμε όλα αυτά που έγιναν, αλλά συνέβησαν 3,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και δεν μπορούσαμε να προλάβουμε πολλά πράγματα. Σαν οικογένεια θέλουμε να αποχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί και γνήσιοι Παναθηναϊκοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα».

Φώτσης: «Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα»

Ο Αντώνης Φώτσης τόνισε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πως «πήραμε πρωτάθλημα. Τα γεγονότα στον τέταρτο τελικό δεν έπρεπε να συμβούν. Η ομάδα χρειάζεται οπαδούς που έχουν καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. Δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι, να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό για να πάρουν μέτρα». Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ενημέρωσε πως «ακόμα είναι νωρίς, έχουμε καιρό να μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα».

Ιτούδης: «Περήφανοι για αυτή την ομάδα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πως «σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και την αμφισβήτηση, κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε μεγάλους αντιπάλους για να κατακτήσουμε δυο πολύ σημαντικούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει η Ελλάδα να είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στους προέδρους της ομάδας γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε και κατακτούμε τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιούμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε για την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία δευτερόλεπτα του τέταρτου τελικού: «Το λέω δημόσια, το έχω πει σε όλους: θα πρέπει να δούμε σοβαρά αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε λόγος να μπει κόσμος, πόσο μάλλον για να προπηλακίσει. Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν τα έκτροπα. Αυτά δε τα θέλει κανείς. Από εκεί και πέρα, εγώ μπορώ να μιλήσω αγωνιστικά. Θεωρώ ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή σειρά, γιατί η σειρά είχε αρχή και τέλος. Κάναμε έ
Keywords
Τυχαία Θέματα