Δελφίνι ο Μιχάλης!!!

Φιλενάδες καλημέρα! Τι καλημέρα - πες - βρε Λόλα μεσημεριάτικα. Εντάξει, το αλλάζω! Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι. Ναι, νομίζω πως πλέον είναι επίσημο, μιας και αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε και χωρίς να έχουμε καν τον Λαζαράκο δίπλα μας! Η Λόλα, αφού άφησε το αποτύπωμα της στον καναπέ και παραλίγο να χρειαστεί γερανός για να την σηκώσει, επέστρεψε σήμερα στη δουλειά. Λίγο νυσταγμένη είναι η αλήθεια… Βλέπετε απ’ το πολύ λιώσιμο δεν μπορούσε να κοιμηθεί χθες το βράδυ. Πήρε τηλέφωνο και τον Σάκη για να τη νανουρίσει, αλλά
το είχε κλειστό. Πάλι με την Κάτια και την Αναστασία θα ασχολούταν τρομάρα του!
  ΚΑΝΕΛ μου, πώς πέρασες στο ΟΑΚΑ; Όλα καλά; Το γκολ οφσάιντ?? Η Λόλα δεν ξέρει από τέτοια, αφού την ίδια ώρα έβλεπε τις φιγούρες της Ελεονώρας και τους κοιλιακούς της Ειρήνης-Δέσποινας. Ό,τι reality show υπήρχε το Σαββατοκύριακο το παρακολούθησε! Μέχρι και το μαρτύριο της Κορομηλά κάθισε και είδε… Εκεί ντε που έφυγε η Κέρεν, που θυμίσει στη Λόλα την παιδική της φίλη Ρεγγίνα. Και μέχρι να φύγει, ίσα που είχε ξημερώσει Κυριακή. Εκπληκτική στη δουλειά της η Ρούλα, δεν λέω. «Πολλά συγχαρητήρια να πεις στα ΕΛΤΑ», που έλεγε και η Ντένη Μαρκορά στις καλές εποχές των «Δύο Ξένων».

Κι επειδή υπάρχουν και ωραίες στιγμές σε αυτό το «Greek Idol», οι οποίες χαλάνε όταν ο Κώστας Καπετανίδης ντύνεται Κρούελα Ντεβίλ και νομίζει πως οι παίκτες είναι τα 101 σκυλιά της Δαλματίας ή όταν η Ρούλα απαγγέλει το σπουδαίο έργο της «αποχώρησης», θα σας αφήσουμε σε μια απ’ αυτές! Η Λόλα άκουσε το τραγούδι, σκέφτηκε τα όνειρά της για τον Λαζαράκο και το φιλοσόφησε: Ο ποιητής θέλει να κάνει σεξ και το πρωί!!!


  Οι διακοπές του Μιχάλη!

Αχ, φιλενάδες μου… Λίγο έλειψε να τη χάσετε τη Λόλα! Δύο νουμεράκια ακόμα να είχε βρει σωστά και η μεγάλη γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης, θα γινόταν και δική της γιορτή. Και μετά άντε να με βρείτε κι άντε να με πιάσετε! Επειδή, όμως, για κάποιο ακατανόητο λόγο τον τελευταίο καιρό αισιοδοξώ και βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων, χωρίς το ορκίζομαι να παίρνω ναρκωτικές ουσίες, θεωρώ πως η Λόλα ήταν τυχερή και όχι άτυχη. Αν, όμως, τα πράγματα ήταν αλλιώς μπορεί να ήμουν με τον Μιχάλη στο Ντουμπάι να κολυμπάμε με τα δελφίνια!

Ο Σηφάκης, που δεν έχουμε κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχουμε στα κάλλη του, ξεκίνησε τις διακοπές του από το Εμιράτο μαζί με παιδικό του φίλο από την Κρήτη. Ο γκολκίπερ του Άρη, άφησε πίσω δουλειά και μάνατζερ και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Στο Ντουμπάι απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που προσφέρει το Εμιράτο. Μπάνια, παιχνίδια με τα δελφίνια, κοκτέιλ, νυχτερινή διασκέδαση… Έχει, βέβαια, και το τίμημά της η διασκέδαση, αλλά δεν έχει πρόβλημα ο Μιχάλης. Αλίμονο σε μας που μείναμε στα τέσσερα… Νούμερα, κορίτσια, τέσσερα νούμερα. Δεν θέλω να σκέφτεστε πρόστυχα για τη Λόλα.

Το θέμα, όπως και τις φωτογραφίες βρήκαμε στην κυριακάτικη «Real News». Εντάξει, μη νομίζετε. Σηκωθήκαμε και πέντε φορές από τον καναπέ, έτσι για αλλαγή. Βούλιαξε σας λέω
Keywords
Τυχαία Θέματα