Επαναφορά Playstation Network

Το PSN επέστρεψε μετά από 25 ημέρες. Tο Playstation Network είναι και πάλι ενεργό, κάτι που ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο επίσημο Playstation Blog. Όσοι συνδεθείτε με το Playstation 3 θα μπορέσετε να κατεβάσετε το νέο system
update (3.61), το οποίο αναβαθμίζει την κονσόλα σας, ώστε να ενεργοποιηθούν οι τελευταίες αλλαγές που πραγματοποίησε η Ιαπωνική εταιρεία.

Μετά το update, θα πρέπει να συνδεθείτε και να αλλάξετε το password του λογαριασμού σας, ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς, καθώς θυμίζουμε ότι τα δεδομένα όλων των χρηστών του Playstation Network έχουν κλαπεί απ' τους hackers στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο PSN στα μέσα Απριλίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι δήλωσε για το restore ο Kazuo Hirai, διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment.

Από το πρωί της Δευτέρας το Playstation Network είναι και πάλι online. Όσοι κατεβάσετε το update, μετά θα χρειαστεί να κάνετε login και να αλλάξετε τον κωδικό σας. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες και αναμείνατε e-mail από την Sony. Αν δεν λάβατε το e-mail, ελέγξτε τον spam folder σας, τις διευθύνσεις που έχετε κάνει block ή κατά την διαδικασία του login επιλέξτε το "Forgot Password". Έχουν σταλεί πολλά requests προς την Sony και όσοι δεν πρόλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες ίσως να αντιμετωπίσουν μια μικρή καθυστέρηση στην λήψη του e-mail, κάτι λογικό καθώς το Playstation Network αποτελείται από δεκάδες εκατομμύρια χρήστες.

Απαντήσεις από την Sony
Η Sony ανάρτησε ένα Q&A στο επίσημο Playstation Blog, εξηγώντας όλα όσα ισχύουν από εδώ και στο εξής για το Playstation Network. Δείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα, αλλά και τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

- Τι ακριβώς λειτουργεί αυτή τη στιγμή;
Το Sign-In στο Playstation Network και το Qriocity (καθώς και τα reset των passwords), το online gameplay για PS3 και PSP, η δυνατότητα να παίζετε νοικιασμένα βίντεο στο PS3, το Music Unlimited της Qriocity στο PS3 (για συνδρομητές), η πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως τα Mubi και Vidzone, το Playstation Home και η κατηγορία "Friends" του PS3, που περιλαμβάνει: Friends List, Chat, Trophies κτλ.

- Έχω πρόβλημα στο να αλλάξω τον κωδικό μου/Ξέχασα ποιο e-mail χρησιμοποίησα/Έβαλα ψεύτικη διεύθυνση για τον λογαριασμό μου.
Επισκεφθείτε το eu.playstation.com/ps3psn για μερικές συμβουλές στο πως να κάνετε reset τον κωδικό σας. Αν είστε στη διαδικασία που περιμένετε να λάβετε e-mail από εμάς, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι ένας μεγάλος αριθμός από αιτήσεις έχει κάνει τους Internet Service Providers να καθυστερούν την συχνότητα που λαμβάνουν e-mail από εσάς. Παρακαλούμε έχετε υπομονή.

- Το Playstation Store δεν έχει γίνει update από τις 19 Απριλίου. Πότε θα μπορώ να κατεβάσω games που ήταν προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν τις ενδιάμεσες ημέρες;
Για να μην χάσετε τις νέες κυκλοφορίες, θα ανακοινώνουμε αρκετές φορές κάθε εβδομάδα τους νέους τίτλους, μόλις επανέλθει το Playstation Store. Θα σας ενημερώσουμε μέσω του ε
Keywords
Τυχαία Θέματα