Έρχεται και το... Ζησάκι!

12:12 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ας ξεκινήσουμε κεφάτα σήμερα! Και γιατί να μην έχουμε κέφι, άλλωστε?? Τετάρτη σήμερα, Κυριακή αύριο! Χαχα! Μπερδευτήκατε? Ε, αφού κυκλοφορούν οι κυριακάτικες εφημερίδες, μπορείτε όλοι να το επικαλεστείτε και να μην πάτε στη δουλειά. Ελάτε παραλία να πιούμε καφεδάκι κάτω από τον ήλιο. Χαρά Θεού θα είναι αύριο. Και την Παρασκευή και το Σάββατο και την Κυριακή. Αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα, βέβαια, γιατί θα κάνει αντανάκλαση και πάλι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.Πού θα κάνει αντανάκλαση?? Στα μάτια του Λαζαράκου!! Χαχαχαχα! Βλέπω τον ήλιο και το φεγγάρι στα δυο σου μάτια, τι σου ‘φταιξα αγάπη μου και
μ’ έκανες κομμάτια?? Τι μεγάλες στιγμές έμπνευσης ζω, τι κρίμα που δεν υπάρχει κάποιος να καταγράφει τις σκέψεις μου. Αριστούργημα θα γράφαμε, η ανθρωπότητα θα ζούσε τεράστιες στιγμές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με ξεμπρόστιασε η Mrs. M με το βίντεο κλιπ της.

Αντιλαμβάνεσαι φιλενάδα τώρα από πού εμπνεύστηκε η «Πάτι, η πιο όμορφη ιστορία»! Με τον φάκελο μόνο θέλω να προσέχεις, γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις προσέχουμε λιγάκι παραπάνω τα δέματα που μας στέλνουν. Στην αναφορά στην «χατζηκλαψιάρα» με έχασες λίγο, όμως σου έχω εμπιστοσύνη κάτι ξέρεις περισσότερο εσύ. Εξάλλου, το είχε πει ξεκάθαρα και ο Νότης (βλέπεις τη πάσα σου κάνω για να βάλεις τραγούδι): Ένα δέμα να μου στείλεις να μου πεις πως νοιάζεσαι… Τότε, ήταν ακόμα γράμμα, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι είναι πιο υλιστές, δεν αρκούν τα γράμματα και τα ποιήματα.

Πακέτο στην Ιταλία!

Η σχέση τους πέρασε κρίση, αλλά δεν ήταν η πρώτη. Δοκιμάστηκαν χώρια, όμως δεν άντεξαν. Θέλησαν να βάλουν ένα τέλος, ωστόσο η αγάπη τους αποδείχθηκε πιο δυνατή απ’ ό,τι υπολόγισαν. Θα μπορούσε να είναι ένα από τα Άρλεκιν που διαβάζει αυτό το ξεπεταγμένο στο «Νησί» ή θα μπορούσε να είναι μια ήπια περιγραφή της σχέσης του Λαζαράκου με τη Λόλα. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι το διήγημα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τη Φανή Σκουφή. Θυμάστε πως ζήσαμε στιγμή προς στιγμή τη φιλία τους να δοκιμάζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δεν ήταν, όπως αποδεικνύεται, παρά ένα συννεφάκι στον καθαρό ουρανό που αστραπές δεν φοβάται. Ε… Σταματήστε με κάποιο τρόπο, έχω πάρει φόρα και γράφω ό,τι να ‘ναι!

Κοίτα να δεις, επαφή που έχω με τον κύριο από πάνω. Μόλις το έγραψα, τσουπ εμφανίστηκε ο πιστός μου συνεργάτης στο msn. Εντάξει, αποχώρησε τώρα αλλά μου έβαλε το φρένο που χρειαζόμουν. Η Ολυμπία έκανε, τελικά, το ταξίδι στην Ιταλία και η Φανή τη φιλοξένησε μαζί με τον Θανάση στο σπίτι της στην Τοσκάνη, όπου βλέπετε να κάνουν και τη μεσημεριανή τους βόλτα. Πιο συγκλονιστικό ακόμα και από το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στη φιλία τους, είναι πως η Φανή είναι έγκυος. Χαμπάρι δεν είχαμε πάρει, είδατε για να τη φωτογραφίζουν συνέχεια από τη μέση και πάνω??

Η κυρία Ζήση βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, εξ ου και η φουσκωμένη κοιλίτσα και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν γονείς με τον Νίκο. Θα έρθει στον κόσμο το Ζησάκι, κάτι που σίγουρα περιμένει πως και πως
Keywords
Τυχαία Θέματα