ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ

Στην Κύπρο αναμένεται σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Μισιέλ Πλατινί για το Συνέδριο και τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.
 
Η βδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η Κύπρος θα βρίσκεται στο επίκεντρο για τις  εργασίες του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθούν
στη Λεμεσό με οργανωτή την ΟΥΕΦΑ.
 
Κορυφαίοι αξιωματούχοι από τις 52 Ομοσπονδίες (η 53η είναι η ΚΟΠ) που θα εκπροσωπηθούν στο Συνέδριο της ΟΥΕΦΑ, άρχισαν να φτάνουν στην Κύπρο από την Κυριακή και οι εργασίες του διήμερου Συνεδρίου (20-21 Σεπτεμβρίου) θα αρχίσουν το πρωί της Τρίτης.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση το διήμερο Συνέδριο, οργανωτικά θα ξεκινά με ομάδες εργασίας και θα ακολουθεί ενιαία παρουσίαση των πορισμάτων που σε τελικό στάδιο θα αξιολογηθούν από την ΟΥΕΦΑ.
 
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα συζητηθούν σημαντικότατα θέματα του ποδοσφαίρου και όλες οι Ομοσπονδίες-μέλη της ΟΥΕΦΑ θα εκπροσωπηθούν με κορυφαία στελέχη τους. Η πρόσκληση της ΟΥΕΦΑ προς κάθε Ομοσπονδία απευθύνεται στον Πρόεδρο και τον Γενικό της Γραμματέα.
 
Από πλευράς ΚΟΠ, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη βδομάδα στο σημαντικό Συνέδριο θα λάβουν μέρος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο Α’ Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιώργος Κούμας, ο Β’ Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ανδρέας Σάντης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Φοίβος Βάκης.
 
Συνεδρία Εκτελεστικής Επιτροπής
Την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα, στην Κύπρο θα συνεδριάσει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και τις συνεδρίες θα παρακολουθήσουν ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Φοίβος Βάκης.
 
Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών (12 το μεσημέρι) της συνεδρίας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Le Meridien» για ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ από την Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την Συνέντευξη Τύπου πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους μέσω e-mail στο [email protected] με τις λέξεις «UEFA Exco Cyprus» πριν από την Τετάρτη (21/9) το μεσημέρι.ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΠηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα