«Εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό...»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά το τέλος των πλέι οφ. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε στην Α bola πως το μίνι πρωτάθλημα είναι ακατανόητο.
Για τον τεχνικό του Tριφυλλιού, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, το μέλλον του στους Πράσινους δεν εξαρτάται από την τελική κατάταξη του συλλόγου
στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά από τις συνθήκες υπό τις οποίες η ομάδα μπορεί να προσφέρει και τις αλλαγές που θα κάνει.Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην Α Βola για το μέλλον του που εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως η συνέχειά μου εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και στο τι θέλει ο σύλλογος και οι άνθρωποί του. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που πρέπει να διευκρινιστούν, και πάνω απ 'όλα να αλλάξουν. Τα πλέι οφ είναι ακατανόητα. Τελειώσαμε την κανονική περίοδο με 10 βαθμούς μπροστά από ΑΕΚ, 12 από τον ΠΑΟΚ και 13 από τον Ολυμπιακού Βόλου και τώρα έχουμε ξεκινήσει τον αγώνα με δύο και τρεις βαθμούς διαφορά αντιστοίχως», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Keywords
Τυχαία Θέματα