«Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού...»

10:07 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta

Απόλυτα ευχαριστημένος από την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος μίλησε και για τις «ντόπες» που δέχτηκε από Νικοπολίδη, Πάρντο και Βαλβέρδε!
Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός Ούγγρος τερματοφύλακας με αφορμή την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα
του Ολυμπιακού κόντρα στην Καβάλα:

Για την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αυτό που ζω γιατί ήταν ένα μεγάλο όνειρο για μένα να παίξω με τον Ολυμπιακό και έγινε πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που αισθάνθηκα τέλεια μέσα στο γήπεδο».

Για τις συμβουλές που του έδωσαν Νικοπολίδης και Πάρντο: «Ναι, προσπάθησαν να με εμψυχώσουν και να μου δώσουν δύναμη για τον αγώνα. Αλλά δεν είχα άγχος. Δεν ένιωσα κάτι. Ξέρω ότι η μεταγραφή  σε μία τόσο μεγάλη ομάδα ήταν φοβερή αλλά δεν είχα άγχος. Ήταν το όνειρο μου και γι' αυτό δε νιώθω πρεσαρισμένος».

Για τις ψυχολογικές «ντόπες» του Βαλβέρδε: «Προσπάθησε να με εμψυχώσει και να παίξω σκληρά. Μου είπε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και πρέπει να την αρπάξω. Είναι μεγάλο πράγμα για εμένα, να με εμπιστεύονται ο προπονητής μου και ο προπονητής των τερματοφυλάκων. Αυτό είναι πολύ καλό».

Για την συνέχεια στην ομάδα: «Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η συνέχεια. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω όλο και περισσότερο. Βήμα βήμα. Είναι εξαιρετικό να αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος είναι φανταστικός και είμαι πολύ χαρούμενος».
Keywords
Τυχαία Θέματα