ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, άκρως εποικοδομητικό ήταν το ταξίδι του Πάμπου Χριστοδούλου και του Ρούι Τζούνιορ στη Πορτογαλία. και προσθέτει:

"Ο προπονητής μας και ο τεχνικός μας διευθυντής είχαν την ευκαιρία να παραμείνουν για τέσσερις μέρες στην Ιβηρική χερσόνησο και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη διαμονή τους εκεί.

Ο κ.Χριστοδούλου και ο κ.Τζούνιορ, παρακολούθησαν από κοντά τις προπονήσεις της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας προσκεκλημένοι του προπονητή της Πορτογαλικής ομάδας. Είδαν τον τρόπο που δουλεύει

ο προπονητής και γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σπόρτινγκ.

Παράλληλα, ο Πάμπος Χριστοδούλου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και σεμινάριο προπονητικής από Πορτογάλους προπονητές.

Ο προπονητής μας και ο τεχνικός μας διευθυντής, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν σε μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών τους, προσωπικότητες και επίσημοι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο τεράστιος Εουσέμπιο. Ο Ρούι Τζούνιορ, που γνωρίζει προσωπικά τον Εουσέμπιο, και ο προπονητής συνομίλησαν αρκετή ώρα μαζί του και φωτογραφήθηκαν (αργότερα η φωτογραφία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, Πάμπος Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ, έδωσαν συνέντευξη σε Πορτογαλικό κανάλι και μίλησαν μεταξύ άλλων, για τους Πορτογάλους παίκτες που παίζουν στη Κύπρο, τη προτίμηση τους στη Πορτογαλική αγορά για τις μεταγραφές, την ποιότητα και το χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που απέκτησε ο προπονητής μας με την χώρα αυτή και τις γνωριμίες που δημιούργησε εκεί.

Κατά τη παραμονή τους στη Πορτογαλία Πάμπος και Ρούι, είχαν επαφές με παράγοντες και στελέχη της Πόρτο, όπου έβαλαν τις βάσεις για συνεργασία της ΑΕΛ με την κορυφαία Πορτογαλική ομάδα, στο άμεσο μέλλον για θέματα ακαδημιών και ανταλλαγής ποδοσφαιριστών.

Ήδη έχει συμφωνηθεί όπως την επόμενη βδομάδα, μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, θα έρθουν στη Κύπρο δύο ποδοσφαιριστές, από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο, για να προπονηθούν για λίγες μέρες με την ομάδα μας και να περάσουν από δοκιμαστικά. Πρόκειται για ένα επιθετικό και ένα μεσοεπιθετικό ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικό χαφ αλλά και στα φτερά της επίθεσης. Και οι δύο είναι κάτω των 21 ετών και αν ικανοποιήσουν στα δοκιμαστικά τότε θα αποκτηθούν ως επένδυση για τη νέα σαιζόν".



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα