Φορτσάρει για Μόρα ο Παναθηναϊκός

06:20 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Παναθηναϊκός έχει θέση ψηλά στην λίστα του τον Βαγγέλη Μόρα και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον έλληνα αμυντικό από το Καμπιονάτο θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με την «Εξέδρα» ο Παναθηναϊκός, δυόμιση μήνες μετά τις πρώτες επαφές που είχε με τον Βαγγέλη Μόρα έβαλε ψηλά στην λίστα του
τον έλληνα αμυντικό και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει.
Στις πρώτες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μιλήσει με συγκεκριμένα ποσά, ενώ και ο παίκτης ήθελε χρόνο για να βρει προτάσεις από την Ιταλία. Ωστόσο μέχρι τώρα, παρά το φιλολογικό ενδιαφέρον από Πάρμα και Λάτσιο δεν έχει κατατεθεί πρόταση στον Μόρα με αποτέλεσμα ο έλληνας αμυντικός να πιέζεται καθώς θέλει να προλάβει να έχει βρει ομάδα πριν ξεκινήσουν οι προετοιμασίες.
Οι πρώτες απαιτήσεις του έλληνα αμυντικού ήταν για συμβόλαιο 800.000 ευρώ, ωστόσο στον Παναθηναίκό σκοπεύουν να του κάνουν μια πρόταση 500.000 ευρώ, ελπίζοντας ότι ο Μόρας θα ρίξει τις απαιτήσεις του στις 600.000 ευρώ, ενώ θεωρούν ότι έχουν τον χρόνο για σύμμαχο στην υπόθεση.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα