Η Έλλη και τα ύψη!

Τζάμπα ζήτησα την ευχή σας χθες! Ελπίζω όσοι μου τη δώσατε να μην με καταραστείτε σήμερα, επειδή νομίζω πως και πάλι τη χρειάζομαι. Δεν είμαι και σίγουρη, πάντως! Πώς τα περάσατε χθες?? Δύσκολη η Δευτέρα, ήταν η πρώτη μετά από καιρό χωρίς το «Νησί». Η Λόλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, χωρίς τον κυρ Γιώργη να την πηγαίνει βαρκάδα, χωρίς το ψωμί της Ευγενίας, χωρίς να εκνευριστεί με τη Μαρία ή να συγκινηθεί με την Άννα! Το μόνο καλό είναι με το ψωμί, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε δίαιτα και όλο το αναβάλλουμε. Αυτή τη φορά, όμως, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και η ζυγαριά
στο απροχώρητο. Που να χαρώ εγώ το δώρο που μου έστειλε ο αδελφός μου. Δεν ξέρετε πόσο σατανική είναι και πώς κοιτάζει τη Λόλα κάθε πρωί! Αν έχει την τύχη της προηγούμενης να δω, τι θα κάνει μετά!!! Αλλάζω, όμως, φιλενάδες μου, αλλάζω. Δεν θα είναι εύκολο, δεν θα είναι γρήγορο, αλλά θα το καταφέρω!!

Η Έλλη και η Μαρία!

Εκεί που είχα έναν έντονο προβληματισμό απ’ το πρωί για το τι θα γράψω, ώστε να μην με βαριέται και η φιλενάδα η ΚΑΝΕΛ, που μας την είπε λιγουλάκι, εμφανίστηκαν δύο αγαπημένα πρόσωπα. Η Έλλη Κοκκίνου και η Μαρία Τσουρή, που δεν θέλουν να μιλάνε για τη σχέση τους. Ούτε η Λόλα θέλει να μιλάει για τη σχέση της με τον Λαζαράκο, αλλά την αναγκάζουν. Όλοι για σένα μιλάνε ουράνιο τόξο μου (βρέχει τώρα λίγο και μου ήρθε ο συνειρμός), για μένα δεν μιλάει κανείς!

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος τη ρώτησε απέξω-απέξω για τη σχέση της με τα ύψη. «Δεν έχω πρόβλημα με τα...ύψη, ούτε αυτά με εμένα. Τους φαίνομαι γλυκιά προφανώς», απάντησε και η Λόλα θυμήθηκε και τη σοφή κουβέντα που πριν λίγο καιρό είχε ξεστομίσει η Mrs. M.. Εκείνη ντε για τις μικρόσωμες γυναίκες, μην με πιέζετε δεν θα πω περισσότερα...

Απ’ τη δική της πλευρά, η Μαρία Τσουρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και έκλαψαν παρέα για την αποχώρησή του από το Dancing With the Stars. Που συγχώρα με βρε Ελεονώρα και σε συμπαθώ, αλλά ο παρτενέρ σου φταίει να ξέρεις. Απ’ τη μια που του έριχνες λιγουλάκι στο ύψος κι έμοιαζε σαν γλυκό στρουμφάκι, απ’ την άλλη που νόμιζε μονίμως πως τα κουμπιά στα πουκάμισα είναι διακοσμητικά… Δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Σκέπασε τον λιγάκι, κούμπωσέ τον, ντυσ’ τον τέλος πάντων, γιατί έχει αλλάξει ο καιρός και θα κρυώσει κιόλας! Η Λόλα, δηλαδή, θα άφηνε ποτέ τον Λαζαράκο να κυκλοφορεί έτσι???

Ξεχάστηκα πάλι, με παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα. Η Μαρία Τσουρή μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, θυμίζοντας κάτι από Αντώνη Βλοντάκη. «Θέλω να παρουσιάσω μια εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά να είναι κάτι που να μου ταιριάζει. Για παράδειγμα μια εκπομπή μαγειρικής με ταξίδια, γιατί είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και στην ζωή μου και μπορώ να το κάνω και στην τηλεόραση». Μόνο που το ‘χει κάνει κι ένας ακόμη βρε Μαράκι μου, λιγάκι πιο γνωστός στον τομέα από εσένα. Ηλία τον λένε, αν δεν κάνω λάθος!!

Αναφέρθηκε, επίση
Keywords
Τυχαία Θέματα