Η Μάγια βλέπει Μίλος (photos)

Η Μάγια Ογκνιένοβιτς πήρε το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, αλλά δεν παραβρέθηκε στο δείπνο προς τιμήν του Ολυμπιακού, για να δει τον αγαπημένο της Μίλος Τεόντοσιτς στο ντέρμπι.Το ειδύλλιο είναι φλογερό και διαρκεί χρόνια! Ο Μίλος Τεόντοσιτς και η Μάγια Οκγνιένοβιτς μόλις φέτος κατάφεραν να βρίσκονται στο ίδιο μέρος και μάλιστα να ανήκουν στον ίδιο σύλλογο, τον Ολυμπιακό.
Η Σέρβα βολεϊμπολίστρια όπως έχει εξομολογηθεί μάλιστα στο στενό της περιβάλλον δέχθηκε να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχύτητες κάτω από τις δυνατότητές της μόνο και μόνο επειδή «δεν αντέχω να είμαι άλλο μακριά από τον άντρα μου».

Η σχέση τους μάλιστα είναι τόσο ισχυρή ώστε όταν ο ένας δεν είναι καλά, τα συναισθήματά του μεταφέρονται και στον άλλο. Το διάστημα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Σιένα, η Μάγια ήταν αμίλητη και στις προπονήσεις κοιτούσε συνεχώς κάτω…

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να παρακολουθήσει έστω και από την τηλεόραση το μπασκετικό ντέρμπι. Ο δήμος Σάμου είχε προγραμματίσει δείπνο στην νικήτρια ομάδα στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οι αποστολές με την ομάδα του Ολυμπιακού να φθάνει κατά τις 21:30. Το ντέρμπι στο ΣΕΦ θα ξεκινούσε σε 15 λεπτά και έτσι η Μάγια έπειτα από μόλις πέντε λεπτά αποχώρησε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε στο μπαρ του ξενοδοχείου, από όπου και είδε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με αρκετή αγωνία γελώντας ευχαριστημένη σε κάθε φάση που πρωταγωνιστούσε ο Μίλος.

Κάθε φορά που χρειάζεται να αποχωριστούν λόγω ταξιδιών με τον Ολυμπιακό, μιλάνε ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο. Όπως συνέβη και χθες, με τη Μάγια να απομονώνεται από την παρέα που είχε βγει σε μπαράκι στο Βαθύ να γιορτάσει την κούπα και να συνομιλεί για περίπου μία ώρα με τον Μίλος, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι…
Keywords
Αναζητήσεις
μιλος τεοντοσιτς μαγια
Τυχαία Θέματα