Κραυγή απόγνωσης

Οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο γήπεδο του Ρέντη ζήτησαν την βοήθεια των επιφανών Ολυμπιακών και ξεκαθάρισαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Ρέντη.Τα προβλήματα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι τεράστια και ειδικά στο βόλεϊ οι παίκτες έχουν λαμβάνειν οφειλές και από την περσινή
χρονιά. Σε λίγες μέρες οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και σήμερα έδωσαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκαν στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα. Έκαναν κάλεσμα στους Μαρινάκη, Αγγελόπουλους, Κόκκαλη και Συγγελίδη, αλλά και σε όποιον άλλον αγαπάει τον σύλλογο, να βοηθήσουν στην λύση του προβλήματος, ενώ δεν απέκλεισαν και το ενδεχόμενο αποχής χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα το πότε και αν θα γίνει. Αναλυτικά οι παίκτες τόνισαν: «Καλησπέρα σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο δικό μας κάλεσμα αγωνίας για το μέλλον του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, αλλά και για το μέλλον του ερασιτέχνη στο σύνολό του. Κι όταν λέμε «ερασιτέχνη» , συζητάμε για την καρδιά , την ατμομηχανή και τα σπλάχνα του Ολυμπιακού μας. Για τα τμήματα που κάθε χρόνο φέρνουν πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδας, αλλά και κύπελλα Ευρώπης, κάνοντας όλους μας υπερήφανους για έναν σύλλογο μοναδικό στην Ευρώπη σε επιτυχίες σε τόσα αθλήματα. 

Στα δικά μας όμως...
Βάση της συζήτησής μας είναι ότι όλοι οι αθλητές που συνυπογράφουμε αισθανόμαστε τυχεροί που ανήκουμε στην ομάδα που αποτελεί τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας, με τον πολυπληθέστερο αριθμό οπαδών (οι οποίοι άλλωστε ήταν οι μόνοι που στήριξαν βροντερά τον ερασιτέχνη), με τους αναρίθμητους τίτλους. Αισθανόμαστε τυχεροί που φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού μας και υπεύθυνοι να φέρουμε κι άλλους τίτλους και περισσότερες χαρές στον κόσμο μας. Το κάναμε, το κάνουμε και θα το κάνουμε όσο κι αν αιμοραγούμε. Προχωράμε σε αυτή την κίνηση για να σας κάνουμε κοινωνούς των προβλημάτων μας επισήμως και ξεκάθαρα. Όχι για να απειλήσουμε , όχι για να πληγώσουμε στο ελάχιστο το κύρος του συλλόγου. Τελικώς , για ναζητήσουμε την άμεση ενίσχυση των ανθρώπων που κατ επανάληψη έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν, αγαπούν και περιβάλλουν με προσοχή τα τμήματα που φέρνουν διακρίσεις και τους αθλητές που πάντα και υπο οποιεσδήποτε συνθήκες στηρίζουν την ομάδα και τιμούν την φανέλα και τα συμβόλαιά τους. Η σχέση τιμής ,όμως, όταν συζητάμε για επαγγελματίες-ερασιτέχνες (γιατί εμείς επαγγελματικά λειτουργούμε και θα λειτουργούμε) πρέπει να είναι αμφίδρομη. Δώσαμε , δίνουμε και θα δίνουμε , αλλά δεν έχουμε λάβει... Ακόμα τουλάχιστον!


Όπως όλοι γνωρίζετε, το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού και ολόκληρος ο Ερασιτέχνης εν γένει, από την περσινή χρονιά αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία με την πάροδο του χρόνο γιγαντώνονται και δυστυχώς έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο.
Από την αρχή της χρονιάς, παρά τις διαβεβαιώσεις μας έχει καταβληθεί μόλις το 10% των συμβολαί
Keywords
Τυχαία Θέματα