Κυριακή κοντή γιορτή…

15:05 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού που μπαίνουν από αύριο στην τελική ευθεία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα… πατήσουν γκάζι και μέσα σε ένα εικοσαήμερο θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Μία και καμία που λέγαμε και στο στρατό. Από αύριο. Στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, αρκετά από τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού
μπαίνουν στην τελική ευθεία, όσο και αν αυτό το έχετε ακούσει, αλλά και το έχετε διαβάσει αρκετές φορές.

Αυτή την φορά δεν είναι μια κοινότυπη φράση. Από την ΠΑΕ άλλωστε, ενημέρωναν ότι από Δευτέρα θα… πατήσουν γκάζι και μέσα σε ένα εικοσαήμερο θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Τουτέστιν, ο Ιούνιος (αυτός που απομένει…) θα είναι ιδιαίτερα καυτός και αναμένονται και ανακοινώσεις .Κάτι που περιμένει πώς και πώς ο κόσμος, γιατί μια μικρή ανησυχία οι φίλοι του Ολυμπιακού την έχουν.
Οι λόγοι για τους οποίους οι Πειραιώτες δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάποια κίνηση, είναι πολλοί. Πρώτα απ’ όλα, τσεκάρουν αρκετά καλά τους παίκτες, προκειμένου να είναι σίγουροι για την τελική τους επιλογή. Δεν θέλουν να την πατήσουν ή για την ακρίβεια (γιατί στις μεταγραφές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…) να μειώσουν αισθητά τις πιθανότητες αποτυχίας.

Επίσης, σε συζητήσεις που έχουν κάνει με τους εκπροσώπους παικτών, αρκετοί ατζέντηδες νομίζουν ότι θα περάσει 100% το δικό τους. Ότι ζητήσουν θα το πάρουν και η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένη να μοιράζει άσκοπα δεξιά και αριστερά χρήματα.
Ένας ακόμα λόγος είναι ότι περιμένει να πετύχει καλύτερες τιμές στις συζητήσεις με τις ομάδες. Για παράδειγμα, στον Σάντσες, οι πειραιώτες εκτιμούν ότι δεν πρόκειται ποτέ η Βαλενσιέν να βρει τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον Κολομβιανό. Για αυτό και δεν ανεβαίνουν ούτε ένα ευρώ από τα 2,5 εκατομμύρια που προσφέρουν (όχι πάντως μέσω επίσημης πρότασης).
Και φυσικά ισχύει και το ότι για έναν παίκτη πρέπει να συμφωνήσουν αρκετές ψυχές στο λιμάνι,. Πρέπει να υπάρξει και ταύτιση απόψεων. Δηλαδή να βρει παίκτη ο Μαθία, να κάνει του Βαλβέρδε, πιθανότατα να τον έχει τσεκάρει το τμήμα σκάουτινγκ και φυσικά να τον εγκρίνει η διοίκηση.
Το προηγούμενο διάστημα γινόντουσαν επαφές, συζητήσεις ακόμα και προφορικές συμφωνίες. Αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Τις οποίες περιμένουμε μέσα στο μήνα. Υπομονή κύριοι…
 
Keywords
Τυχαία Θέματα