ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Marfin Laiki, με το ντέρμπι  του «Τσιρείου» ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ να ξεχωρίζει.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Στις 18:00 (Primetel) στο «Τσίρειο», ο Απόλλωνας υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ σε μια αναμέτρηση που στόχος αμφότερων των ομάδων είναι η νίκη, για βαθμολογικούς και λόγους
γοήτρου. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από κακές εμφανίσεις και απώλειες βαθμών, ενώ αγνοούν την νίκη από την 1η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ερμή και… ψάχνουν επιτακτικά το τρίποντο για να ανέλθουν βαθμολογικά ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά τον νέο κερδισμένο βαθμό στην Ουκρανία, έστρεψαν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟΕΛ

Την ίδια ώρα (LTV) στο «ΓΣΖ», η Αλκή φιλοξενεί την Ανόρθωση σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Από την μία η «αθάνατη»… παλεύει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί με το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα χωρίς μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής, ενώ από την άλλη η «Κυρία» μετά την αποπομπή του Στάνιμιρ Στόιλοφ ετοιμάζεται για την «εποχή Λεβί» και θέλει επειγόντως επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει σε επαφή με τις προπορευόμενες ομάδες.

ΝΕΑ ΑΛΚΗΣ ΝΕΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
Πηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα