Ο ράφτης και ο Σισέ!

Τι Σαββατοκύριακο ήταν αυτό ρε φιλενάδες!! Καταπληκτικός ο τελικός, όχι και οι πίτσες αγαπημένη Mrs. M. αφού τελικά δεν ήταν home made, όπως υπολόγιζα, αλλά αναγκάστηκα και σήκωσα το ακουστικό του τηλεφώνου. Μη ξαναπείς για μένα αγαπημένη μου Σαλονικιά, όπως βλέπεις εγώ πάλι συνεπής είμαι στο ραντεβού και το μπαλάκι από την Βαρκελώνη που μου είχαν φέρει δώρο, είναι ακόμα μπροστά στην τηλεόραση. Η άλλη, η καλή σου, πού είναι? Χαμένη τη βλέπω, μήπως έχει κολλήσει η τσίχλα του Σερ Άλεξ στα μαλλιά της
και πήγε κομμωτήριο?? Το έκανε και αυτό η Λόλα τις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι να τα πούμε. Βέβαια… Έχει πολλές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, θα το δει Athens By night και το κόβω να την σηκώνουν από τα πατώματα. Έπρεπε, λοιπόν, να είναι ευπαρουσίαστη κι ευτυχώς που η σοφή μητέρα φρόντισε εγκαίρως για να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Είδες φιλενάδα; Το πήρε η Μπαρτσελόνα και η Λόλα είναι σίγουρη πως την ίδια ώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο έβλεπε στο National Geographic ένα ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή της φώκιας τους καλοκαιρινούς μήνες!!

Σαν την Λόλα, που χθες είχε τελικό μπάσκετ κι εκείνη έβλεπε τον Τρύφωνα και τα τούνελ που έκανε το κεφάλι του. Ούτε ο περιφερειακός Υμηττού έτσι βρε Σαμαράκο μου!!! Τι να δει, εξάλλου, στο ΟΑΚΑ. Χάζευα τις φωτογραφίες και ούτε μια καλή δεν βρήκα. Ενώ είδες το ΣΕΦ πως ιντριγκάρει!!! Άντε, να δούμε και την Τετάρτη. Μόνο που με το σκορ στο 0-2 και το ενδεχόμενο σκούπας, βλέπω την Ολυμπία να μην φέρνει μια-δυο φιλενάδες της, αλλά όλη την τάξη της από το δημοτικό!

Σκίσε με ναύτη…

… να αλλάξω ράφτη! Ντροπή σου Λόλα και μόνο που το σκέφτηκες! Όχι, μην με μαλώνετε φιλενάδες μου. Τον Λαζαράκο έντυσα ναύτη, τον Λαζαράκο μου και ράφτη. Κάνουμε παιχνιδάκια για να μην βαριόμαστε τη ρουτίνα! Ό,τι και να φορέσει, εξάλλου, του πάει, σας τα έχω πει ξανά. Μόνο ο Λαζαράκος και ο Σισέ τέτοιο πράγμα. Την Κυριακή, λοιπόν, η Λόλα αγόρασε το «Πρώτο Θέμα» για να ξεστραβωθεί με καμιά συνταγή απ’ τον Ηλία και πέτυχε τον Τζιμπρίλ Σισέ. Να δεις τώρα φιλενάδα πως θα μας θυμηθεί ξανά η ΚΑΝΕΛ, που όλο ξεχνιέται τα Σαββατοκύριακα και δεν μας γράφει. Τι στο καλό? Δεν έχει ίντερνετ στο σπίτι ή βρίσκεται στο Σύνταγμα κάθε μέρα?? Να κανονίσουμε να βάλουμε κι ένα ασύρματο δίκτυο για τους αγανακτισμένους! Που γ$#%%$^ την αγανάκτηση αν βγει τίποτα από όλο αυτό, αλλά ας μην είμαι απαισιόδοξη.

Έριξα ένα χαστούκι στον εαυτό μου, γιατί χαλάστηκα μεσημεριάτικα και έχασα την αισιοδοξία μου, και πάμε παρακάτω. Στο ένθετο «People» της κυριακάτικης εφημερίδας, φιλοξενείται ο ράφτης των επωνύμων ποδοσφαιριστών και ο άνθρωπος που πρότεινε στον Τζιμπρίλ Σισέ να βάλει φούστα. Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος (τον σώζει το «μ») μίλησε για τη φωτογράφηση του Γάλλου επιθετικού για τη νέα του κολεξιόν, αλλά και για τη συνεργασία τους γενικότερα.

«Ένα από τα κουστούμια με τα οποία φωτογραφήθηκε, θα το φορέσει στον γάμο του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Σισέ μπορεί να είναι εκκεντρικός στο ντύσιμο, α
Keywords
Τυχαία Θέματα