Οι νέες ταινίες στην μεγάλη οθόνη

Η Κληρονομιά του Μπορν (2012)

Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Μυστηρίου
Διάρκεια: 135'
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα: Η.Π.Α.
Εταιρεία Διανομής: UIP
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/10/2012

Υπόθεση:
Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA,

του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, όχι και τόσο εύκολα χειραγωγίσιμη, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του… Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, καταιγιστικές καταδιώξεις και αλλεπάλληλες ανατροπές συνθέτουν μια κατασκοπευτική περιπέτεια μεγατόνων με τον Τζέρεμι Ρένερ να αποτελεί έναν action hero με άποψη και εκτόπισμα!

Αγάπη (2012)

Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 127'
Γλώσσα: Γαλλικά
Χώρα: Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία
Εταιρεία Διανομής: Odeon
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/10/2012

Υπόθεση:
Ο Ζορζ και η Αν διανύουν τα 80 τους χρόνια. Είναι καλλιεργημένοι και πλέον συνταξιούχοι δάσκαλοι μουσικής. Η κόρη τους, επίσης μουσικός, ζει στο εξωτερικό με την οικογένειά της. Όταν μια μέρα η Αν παθαίνει εγκεφαλικό, ο δεσμός του ηλικιωμένου ζευγαριού δοκιμάζεται σκληρά.

Η Κόρη (2012)

Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 87'
Γλώσσα: Ελληνικά
Χώρα: Ελλάδα
Εταιρεία Διανομής: StraDa Films
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/10/2012

Υπόθεση:

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και κατά τη διάρκεια των κοινωνικών συγκρούσεων στους δρόμους της Αθήνας, ένα δεκατετράχρονο κορίτσι αναζητά τον χρεοκοπημένο πατέρα της που προφανώς κρύβεται από τους πιστωτές του. Θεωρώντας υπεύθυνο για την εξαφάνιση τον συνέταιρό του, η μικρή απαγάγει τον οχτάχρονο γιο του και τον κρατά κλεισμένο στο ξυλουργείο των γονιών τους, ενώ συναντά διάφορους ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουν κάτι για την τύχη του πατέρα της, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα.

Σιωπηλό Σπίτι (2011)

Είδος: Δραματική, Τρόμου, Θρίλερ
Διάρκεια: 86'
Γλώσσα: Αγγλικά
Χώρα: Η.Π.Α., Γαλλία
Εταιρεία Διανομής: Seven Films - Spentzos Film
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/10/2012

Υπόθεση:
Μια νεαρή γυναίκα, η Σάρα, μένει σε ένα ερημωμένο Βικτωριανό σπίτι στην εξοχή με τον πατέρα της και το θείο της, προσπαθώντας να το επιδιορθώσουν. Κάποια στιγμή, η Σάρα θα αρχίσει να ακούει περίεργους θορύβους από τον πάνω όροφο και το λέει στον πατέρα της. Εκείνος δεν ανησυχεί, πηγαίνει να ελέγξει, αλλά δε βρίσκει τίποτα. Η Σάρα ηρεμεί, αλλά μετά από λίγο ακούει τον πατέρα της να πέφτει από τη σκάλα. Πανικόβλητη, τρέχει να φύγει από το σπίτι, αλλά όλες οι έξοδοι είναι ασφαλισμένες και δε μπορεί. Τρέχει να σωθεί από κάποιον άγνωστο εισβολέα που προσπαθεί να την τραβήξει. Πηγαίνει στο υ

Keywords
Τυχαία Θέματα