Οι νικητές στο Golden Hall!

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics έχει αρχίσει και οι διοργανωτές ετοιμάζουν μια ακόμη εκδήλωση, προκειμένου το κοινό να ενωθεί με τον κόσμο των νικητών! Το πρώτο Σάββατο του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00, η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων και τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ μας προσκαλούν
όλους σε μια μεγάλη γιορτή και αλληλεγγύης.

Η συμμετοχή των μαθητών σε κοινή δράση με τους Αθλητές Special Olympics ενισχύει την αίσθηση της προσφοράς, ευαισθητοποιεί τα παιδιά και εμπνέει το σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Η εκδήλωση γίνεται με στόχο την ενημέρωση, για τις πιο όμορφες  εκδηλώσεις των Αγώνων που συμμετέχουν κυρίως έφηβοι, το Φεστιβάλ και το Youth Rally, αλλά και την ψυχαγωγία, όσων βρεθούν στο Golden Hall το μεσημέρι του Σαββάτου, με σκιτσογράφους και την Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών,.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς ,ενώ η  παιδική χορωδία του Σχολείου, θα τραγουδήσει συνοδευόμενη από την ορχήστρα της. Η μασκότ των Αγώνων, ο Απόλλωνας , οι Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics , διασημότητες από τον αθλητικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά θα είμαστε όλοι εκεί, ΜΑΖΙ!

Είστε όλοι καλεσμένοι! Σας περιμένουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα