ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Προπόνηση περιελάμβανε το πρωί το πρόγραμμα στον ΑΠΟΕΛ χωρίς να προκύπτει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με χθες. Όσοι απέμειναν στον Αρχάγγελο ακολούθησαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας. Για αύριο δόθηκε ρεπό και η επιστροφή στον αθλητικό κέντρο είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα όπου θα είναι παρών και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μαντούκα και Ζόρζε συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς. Φαίνεται να είναι και οι δύο σε πολύ καλό δρόμο. Την Δευτέρα θα γίνει πάντως νέα

εξέταση των δύο παικτών. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΛ ενώ για τον Πορτογάλο αμυντικό η κατάσταση είναι ρευστή και μάλλον θα παραμείνει έτσι μέχρι και την Παρασκευή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη για να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού τότε θα επιστρέψουν οι διεθνείς.

Την Δευτέρα θα αρχίσει και η προπώληση από την μπουτίκ, για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Οι παράγοντες των Πρωταθλητών περιμένουν κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού πάνω από 12 χιλιάδες φίλους τους στο γήπεδο.



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα